top of page
Keresés

Titkos erők, amelyek az emberiség megosztottságát akarják

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Lenyűgözött bennünket az emberiség bátorsága a történelmetek során oly sok elnyomóval szemben. Ti továbbra is kitartottatok a hatalommal rendelkező egyénekkel és csoportokkal szemben, akik le akartak titeket igázni, akik sötétben akartak titeket tartani. Most sokan, akik ébren vannak, értesültek erről az elnyomásról, amely láthatatlan erők részéről folyik, elnyomásról, amely még az arcát sem mutatja meg nektek. Ti azonban értesültetek ezekről az elnyomókról, és dühössé, szomorúvá és rémültté váltatok, amiatt, amit tettek, és amiatt, amit legközelebb tehetnek.


Ezek a lények és csoportok hasznot húznak abból, hogy megosztottak vagytok és megosztottnak érzitek magatokat, egymásnak feszülve, a hitetek, a nemetek, a szexualitásotok, a bőrszínetek, a nemzetiségetek és minden más tényező alapján, amit arra tudnak használni, hogy megakadályozzák az emberiséget abban, hogy felismerje, hogy ti a szeretet és a fény erőteljes, hatalmas lényei vagytok. Az a céljuk, hogy éreztessék veletek, hogy elvesztettétek a hatalmatokat, hogy aztán minden hiteteket valami rajtatok kívül álló dologba helyezzétek, mint például egy politikusba vagy egy politikai pártba. Nem is érdekli őket, hogy melyiket támogatjátok, amíg azt hiszitek, hogy a másik párt a gonoszság gyökere.


Mostanra elérkezett az a pont, amikor már nem bízhattok azokban az információforrásokban, amelyekben a szüleitek és nagyszüleitek bíztak. Így hát szélsőséges elemekre kell hagyatkoznod, olyan emberekre, akik mindenféle állításokat tesznek arról, hogy kik ők és mit tudnak, de még ezek a források is beszennyeződtek, és egyértelműen a megosztottságra, a mi és ők elleni mentalitásra törekszenek. Nektek, mint a felébredt kollektívának, képesnek kell lennetek meglátni a jót mindenkiben, függetlenül attól, hogy miben hisznek, függetlenül attól, hogy kit támogatnak. Mindenkinek meg kell adnotok a lehetőséget, hogy megmutassa, ki is ő valójában, és nem szabad elutasítanotok őket csak azért, mert éppen melyik politikai párthoz vagy ideológiához igazodnak.


Fontos, hogy ne feledjétek, hogy mindannyian együtt vagytok ebben, és mi mindannyian együtt vagyunk ebben, és amit most a világotokon játszotok, az egyszerűen csak annak az újrajátszása, amit már sokszor, sokszor lejátszottak a galaxisban. Nem ti hoztátok létre a polarizáltság és a megosztottság kérdését. Ez a spirituális evolúciótok tervezett része volt, és előre tudtuk, hogy lesznek köztetek elegen, akik ébren vannak, és akik felülemelkednek az emberiségnek ezek a láthatatlan lények és csoportok általi polarizációján. És azért mondjuk, hogy "lények", mert tudjuk, hogy nem mindannyian emberek, és a legtöbbetek ezt is tudja.


Mit jelent tehát mindez számotokra, akik ezt az üzenetet kapjátok? Azt jelenti, hogy arra buzdítunk benneteket, hogy szeressétek felebarátotokat, bármi is történjék. Szeressétek őket feltétel nélkül, és a legjobbat fogjátok kihozni belőlük. Ha gyűlölitek őket azért, ahogyan szavaznak vagy ahogyan a Forrást imádják, akkor nagyobb valószínűséggel tapasztaljátok meg a legrosszabbat nem feltétlenül abban az egyénben, aki a szomszédotokban lakik, hanem valakiben, aki valamilyen módon hasonlít rá.


Tudjuk, hogy azok, akik ébren vannak, a legjobbat hozhatják ki egymásból, ha leülnek embertársaikkal, és megbeszélik, hogy mit éreznek azzal kapcsolatban, ami a világukban történik. És ha képesek vagytok tiszteletben tartani valaki más érzéseit, és valaki mást, mint Forrás Lényt, akkor nem kell egyetértenetek az általa levont következtetésekkel ahhoz, hogy nagyon is valóságos módon kapcsolódhassatok ahhoz a személyhez. Így fogtok mindannyian túllépni a világotok jelenlegi körülményein, és erősebbé válni, mint egységes emberi faj, egy kisebbség erőfeszítései miatt. Ti, a felébredt kollektíva, vagytok ez a kisebbség.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page