top of page
Keresés

Teljes és nyílt ember/földönkívüli kapcsolatfelvétel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása által

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Egyre inkább érezzük a kapcsolatot azokkal közületek, akik a fizikai birodalomban vannak ott a Földön, akik nagyon szerettek volna kapcsolatba lépni velünk. Észrevettük, hogy azok közületek, akik érdeklődnek a velünk való kapcsolat iránt, sokkal jobban fel tudták emelni a rezgésüket és sokkal jobban ránk tudtak hangolódni, mint még néhány hónappal ezelőtt.


Nos, több oka is van annak, hogy miért alakult ki bennetek ez a nagyobb képesség a velünk való kapcsolódásra. Először is, folyamatosan fejlődtök, felemelkedtek, és egyre inkább a magasabb énetekké váltok. Ezáltal rendszeresen magasabb rezgésszámú állapotba kerültök. Még csak meg sem kell próbálnotok annyira emelni a rezgéseteket, mint korábban. Másodszor, megnyitottátok magatokat számunkra ezekben a közvetítésekben, amelyeket itt a csatornán keresztül adtunk.


És mi már jó ideje arra bátorítunk benneteket, hogy legyetek földhözragadtabbak, jelenlévőbbek és szívközpontúbbak, és ti hallgattatok ránk. Elérhetőbbé tettétek magatokat számunkra azzal, hogy feltettétek a szándékot, hogy kapcsolatba lépjetek velünk az asztrálsíkon.


Nagyon örülünk annak, hogy mindannyian jobban hisztek magatokban és olyan szintre emeltétek magatokat, hogy várjátok, hogy ezek az interakciók megtörténjenek. Elvárjátok, hogy képesek legyetek érezni minket, érezni az energiánkat, és képesek legyetek lefordítani azt, amit mi közvetlenül közvetítünk nektek. Ez nagyon jó hír az emberiség számára, mert ti vagytok azok, akik előkészítik az utat a földönkívüliekkel való fokozottabb kapcsolathoz.


Ti vagytok azok, akik lehetővé teszik ezeket a kapcsolatokat embertársaitok számára, és ti vagytok azok, akik megtanítjátok majd másoknak, hogyan kell ezt megtenni. Ti fogtok példát mutatni, amit már most is tesztek, és a nem is olyan távoli jövőben mások is felfigyelnek majd rátok. Meg fogják kérdezni tőletek, hogyan sikerült kapcsolatot teremtenetek, és ti majd elmondjátok nekik.


Ti vezetitek majd az emberiséget abba az időbe, amikor teljes és nyílt lesz az emberi és a földönkívüli kapcsolatfelvétel. Ezt tudjuk, hogy igaz. És ahogy már mondtuk, már látjuk az emberiség ezen új korszakának kezdetét, és látjuk mindannyiótokban, akik kifejezték a vágyat, hogy kapcsolatba lépjenek velünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page