top of page
Keresés

Telepatikus kommunikáció az Arkturiaiakkal

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Új utakat fedeztünk fel, hogy kapcsolatba lépjünk azokkal közületek, akik vágynak erre a kapcsolatra velünk. Tudjuk, hogy nagymértékben támaszkodtok a technológiátokra, hogy kapcsolatot tartsatok egymással, de nem használjátok a technológiát arra, hogy kapcsolatot teremtsetek a háziállataitokkal és más állati barátaitokkal. Valójában sokkal valószínűbb, hogy telepatikus úton csevegtek valamelyik állatbarátotokkal. És így az egyik módja annak, hogy elérünk titeket, azokban a pillanatokban van, amikor kommunikáltok valamelyik háziállatotokkal vagy más állati lénnyel, akivel kapcsolatot szeretnétek teremteni.


Ezekben az interakciókban belecsempészünk valamit. Ezt rendszeresen megtesszük, és most arra kérünk benneteket, hogy figyeljetek arra, hogy mire nyitjátok meg magatokat, amikor az állatvilággal kommunikáltok. Néhányan közületek még a fákkal, növényekkel, virágokkal és a növényvilág minden tagjával is kommunikálni fogtok, és ez egy másik alkalom, amikor becsempészünk egy üzenetet, csak nektek.


Most fontos, hogy felismerjétek, hogy a telepatikus kommunikáció valós, és hogy akkor kaphattok tisztánhalló vagy tisztántudó üzenetet, amikor ellazultok, és amikor elengedtétek a mentális védelmeteket. És természetesen megtapasztalhatsz üzenetet tisztánlérzésen és tisztánlátáson keresztül is. Sokféleképpen tudunk üzeneteket átadni nektek, és nektek is sokféleképpen van lehetőségetek az üzenetek fogadására és értelmezésére. Az a mód, ahogyan ez a csatorna most beszél helyettünk, csak egyike azoknak a módoknak, ahogyan az energiánkat lefordíthatjuk olyasmire, ami mindannyiótok számára hasznos.


Most még mindig azt akarjuk, hogy keressétek ezt a kapcsolatot a növényi és állati barátaitokkal. Azt akarjuk, hogy számítsatok arra, hogy kaptok tőlük valamit cserébe, amikor eléritek őket, de figyeljetek arra is, hogy mit kaptok még, mert mi mindig arra fogunk törekedni, hogy egyre több és több kapcsolatot teremtsünk mindannyiótokkal, akik érdeklődnek a velünk való kapcsolat iránt. És tudjuk, hogy napról napra egyre több ember hisz ennek a kapcsolatnak a lehetőségében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élvezzük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page