top of page
Keresés

Telepatikus kommunikáció az Arkturiaiakkal

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Új utakat fedeztünk fel, hogy kapcsolatba lépjünk azokkal közületek, akik vágynak erre a kapcsolatra velünk. Tudjuk, hogy nagymértékben támaszkodtok a technológiátokra, hogy kapcsolatot tartsatok egymással, de nem használjátok a technológiát arra, hogy kapcsolatot teremtsetek a háziállataitokkal és más állati barátaitokkal. Valójában sokkal valószínűbb, hogy telepatikus úton csevegtek valamelyik állatbarátotokkal. És így az egyik módja annak, hogy elérünk titeket, azokban a pillanatokban van, amikor kommunikáltok valamelyik háziállatotokkal vagy más állati lénnyel, akivel kapcsolatot szeretnétek teremteni.


Ezekben az interakciókban belecsempészünk valamit. Ezt rendszeresen megtesszük, és most arra kérünk benneteket, hogy figyeljetek arra, hogy mire nyitjátok meg magatokat, amikor az állatvilággal kommunikáltok. Néhányan közületek még a fákkal, növényekkel, virágokkal és a növényvilág minden tagjával is kommunikálni fogtok, és ez egy másik alkalom, amikor becsempészünk egy üzenetet, csak nektek.


Most fontos, hogy felismerjétek, hogy a telepatikus kommunikáció valós, és hogy akkor kaphattok tisztánhalló vagy tisztántudó üzenetet, amikor ellazultok, és amikor elengedtétek a mentális védelmeteket. És természetesen megtapasztalhatsz üzenetet tisztánlérzésen és tisztánlátáson keresztül is. Sokféleképpen tudunk üzeneteket átadni nektek, és nektek is sokféle