top of page
Keresés

Tegyétek a Földet felismerhetetlenné 2021 végére

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig a létezés legmagasabb rezgésszintű állapotára törekszünk, amit valaha is ismertünk. Ez egy mindenre kiterjedő törekvés, amely segít nekünk abban, hogy mindannyiótokat jobban szolgálhassuk, de ez egy önző törekvés is. Olyan jól akarjuk érezni magunkat, amennyire csak lehet, és olyan közel akarunk kerülni a Forráshoz, amennyire csak lehet, és ezt az élmény öröméért tesszük, valamint az új magasságok elérésének kihívásáért.


Sok kihívás, amivel ott a Földön szembesülsz, egyáltalán nem úgy érzed, mintha a te választásod lett volna. Nem ülsz le és nem emlékezel vissza arra, hogyan választottál egy legyengítő betegséget, hogy megértsd a gyógyító energia erejét és csiszold a képességeidet az energia beengedésében. Más szóval, a legtöbb kihívás nem szórakoztató, amivel mindannyian szembesültök ott a világotokon. Úgy döntünk, hogy kihívást jelentünk magunknak, ahogyan egy sportoló is megpróbálja megdönteni a legjobb idejét. Ez egy spirituális törekvés, ami nagyon érdekel bennünket, hogy pontosan ott legyünk, ahol vagyunk.


Tudjuk, hogy egy nap könnyű lesz számunkra egy magasabb rezgésszámú létállapotban létezni, de most éppen annak a határait akarjuk felfedezni, ami kilencedik dimenziós lényként lehetséges számunkra. Azért mondjuk ezt nektek, mert inspirálni akarunk benneteket; azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy továbbra is lesznek olyan kihívásaitok, amelyek egyáltalán nem úgy tűnnek, mintha a ti választásaitok lettek volna, és azt szeretnénk, ha ezeket a kihívásokat azzal tetéznétek, hogy adtok magatoknak valamit, amit elérhettek.


A legtöbb más ember adna nektek egy nagyon is fizikai célt, amit elérhettek, és adna egy időkeretet a cél elérésére, de mi nem vagyunk emberek. Ezért most arra inspirálunk benneteket ezen a történeten keresztül, amit az imént elmondtunk nektek, hogy egyre magasabbra és magasabbra menjetek az érzéseitek és rezgéseitek tekintetében. Ha becsukjátok a szemeteket, és a légzésre koncentráltok, miközben megtartjátok azt a szándékot, hogy magasabbra menjetek, mint amilyenre eddig valaha is mentetek a frekvenciátokban, és ezt naponta egyszer megteszitek, akkor egyre jobb és jobb és jobb lesz, és az alapvonalatok eltolódik. Az alapértelmezett beállításod magasabb frekvenciájú lesz, mint korábban volt, és nem csak te fogsz jobb életet élni, hanem több eszközöd lesz ahhoz, hogy másoknak is segíts, hogy jobb életet éljenek.


Valami, ami nagyon énközpontú tevékenységnek tűnik, nem kell, hogy az legyen, mert hajlamosak vagytok arra, hogy azt akarjátok, hogy mások is megtapasztaljanak valamit, ami észbontó, amikor ti is megtapasztaljátok. Ezért mesélsz az embereknek egy étteremről vagy egy filmről, ami különösen tetszett. Ha minden egyes ember, aki megkapja ezt az üzenetet, megfogadja a javaslatunkat, és aztán megmutatja egy másik embernek, hogyan kell ezt csinálni, és arra bátorítja őket, hogy mutassák meg egy másik embernek, hogyan kell ezt csinálni, és ezt a láncot fenntartjátok, akkor 2021 végére olyan irányba változtathatjátok meg a világotokat, amire nem is ismernétek rá, és ez nagyon jó dolog lenne a mi szempontunkból.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page