top of page
Keresés

Tedd meg ezt az egy dolgot és garantáljuk a nagy változásokat

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Sok különböző stratégiával mutatjuk be magunkat, amelyeket alkalmazhatunk az emberiség fejlődésének és felemelkedésének segítésére irányuló erőfeszítéseink során. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy felfedezzük az előttünk álló összes különböző stratégiát, hogy eldöntsük, valójában melyik a legjobb. Tudjuk, hogy nektek is ugyanez a lehetőségetek ott van, amikor arról van szó, hogy milyen módon közelíthetitek meg az életeteket vagy egy egyedi helyzetet az életetekben.


Azt szeretnénk, ha titeket is izgalomba hoznának a lehetőségek. Gyakran látunk olyan személyeket, akik úgy érzik, hogy nincs más választásuk, és hogy ezt így kell csinálniuk, mert mindenki más így csinálja, vagy a szüleik így csinálták, és bizonyos esetekben az emberek egyszerűen nem engedték meg maguknak, hogy figyelembe vegyék, hogy vannak más lehetőségek, más megközelítések, amelyeket felfedezhetnek.


Aztán vannak olyan emberek, akiket nyomaszt, hogy túl sok választási lehetőségük van. Ők inkább nem szeretnének választani. És így ezeknek az embereknek könnyebb, ha csak egy megközelítéshez, egy stratégiához ragaszkodnak az életben és mindenhez, amivel az életben találkoznak. Ez persze nagyon korlátozó, különösen akkor, ha le tudjátok lassítani magatokat addig a pontig, ahol felismeritek, hogy a végtelen lehetőségek birodalmában léteztek.


Legyetek izgatottak annak felismerése miatt, hogy talán nem tudtok mindent, és legyetek izgatottak annak lehetősége miatt, hogy megengedhetitek egy új stratégia letöltését az elmétekbe. Ismerjétek fel, hogy ha a legkisebb változást is megteszitek az életetekben, mindent megváltoztathattok. Legyetek hajlandóak új megközelítésekre ugyanúgy, mint ahogyan hajlandóak vagytok minden nap ruhát cserélni.


Ha ragaszkodtok valamihez, korlátozottabbá váltok, és ezért javasoljuk, hogy vizsgáljátok meg a ragaszkodásaitokat, és vizsgáljátok meg, hogyan közelítetek meg minden helyzetet, minden embert, minden feladatot, amivel az életetekben szembesültök, és aztán csak legyetek nyitottak arra a lehetőségre, hogy van egy másik út, egy új megközelítés, egy stratégia, amire korábban nem gondoltatok, és olyan kapukat fogtok megnyitni, amelyek korábban zárva voltak előttetek. Nem azért voltak zárva előttetek, mert rosszak voltatok, vagy mert nem voltatok méltóak rájuk. Azért voltak zárva előtted, mert te zártad el őket, de ahogy azt mondod az univerzumnak, hogy nyitott vagy arra, hogy a dolgokat új módon lásd, és hogy minden lehetőség elérhető legyen számodra, akkor az univerzum ennek megfelelően tud reagálni, és az univerzum mindig ezt teszi.


Amikor azzal a hozzáállással közelíted meg az életet, hogy sokkal több van számodra, mint amit valaha is el tudtál képzelni, akkor találd ki, mi van? Ilyenné válik az élet, hiszen te vagy a hangszerelő, te vagy a teremtő, és te vagy az, aki eldönti, hogy mit tapasztalsz, akár tudatosan, akár tudat alatt. Döntsd el tudatosan, hogy nyitott vagy arra, ami új és más és elképzelhetetlen, és ez az, amit meg fogsz tapasztalni. Garantáljuk neked.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page