top of page
Keresés

Tedd fel magadnak ezt a 2 kérdést és aztán emelkedj fel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Figyeljük és várjuk, hogyan reagál az emberiség minden egyes eseményre ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy most minden arról szól, hogy előrébb vigyen benneteket az elkerülhetetlen felemelkedésetek felé, és azt is tudjuk, hogy sokféle út vezet az ember tudatosságának emeléséhez. Ennek nem kell fájdalom és szenvedés útján történnie, de amikor az ember nem figyel oda, akkor gyakran ez lesz a választás a tudatalatti szintjén. Senki sem mondja tudatosan, hogy azt akarja, hogy több fájdalom és szenvedés jöjjön az életébe, de ez megtörténik, és gyakran megtörténik ott a Földön. És bár ez mindig célt szolgál, ugyanolyan gyorsan és könnyen felemelkedhettek, ha az örömötöket követitek.


Jobban odafigyelhettek arra, hogy mi történik bennetek és az életetekben, és a szeretet folyamatos választásával megfelelőbben mozoghattok a magasabb birodalmak felé. Ez az út mindannyiótok számára járható, függetlenül attól, hogy milyen körülményekkel kell szembenéznetek. Tegyétek fel magatoknak a kérdést: "Tudok-e szeretet lenni ezzel szembesülve?". És ha valóban úgy érzitek, hogy nem tudtok, akkor tegyétek fel magatoknak a kérdést: "Miért?". Lehet, hogy át kell majd lépnetek néhány negatív érzelmen, mielőtt eljutnátok a bennetek lévő szeretet helyére, a szeretetre, amely mindig ott van, mindig elérhető számotokra, és ez rendben van. Arra vagytok hivatottak, hogy mindent érezzetek, amit a Földön érezni lehet.


Ezért, amíg tudjátok, hogy a végső cél az, hogy eljussatok a bennetek lévő szeretet helyére, addig nyugodtan menjetek előre, és hagyjátok a haragotokat. Hagyjátok, hogy bármilyen negatív érzelem is törjön fel bennetek, az pontosan az legyen, ami. Nem kell megváltoztatnotok; nem kell átalakítanotok. Magatokat alakítjátok át, és ennek egyik módja az, hogy mindent úgy fogadtok el, ahogy van, és szeretettel álltok mindezzel szemben, ahogy van. Csak azért, mert némi haragot, némi szomorúságot, némi félelmet vagy akár némi gyűlöletet éreztek, még nem jelenti azt, hogy átalakultok. Ez nem jelenti azt, hogy rossz irányba haladtok, vagy hogy bármelyik ilyen dologgá váltok. Ez csak azt jelenti, hogy átmenetileg megtapasztaljátok magatokat valami másként, mint a szeretet, és tudtátok, hogy így lesz, mielőtt a Földre inkarnálódtatok.


Tudtátok, hogy minden ott lesz az asztalon, amit érezhettek, és hogy ez azt szolgálja majd, hogy érezzétek mindazt, amit a földi tapasztalat nyújtani tud. Ezért lehet, hogy időről időre emlékeztetnetek kell magatokat arra, hogy bármi történjék is az életetekben, a végső cél mindig a szeretet. És ha meg tudtok békélni azzal a ténnyel, hogy az odavezető úton gyakran valóban sok nem kívánt, nem túl jó érzésű érzelem van, akkor gyorsabban fogtok odaérni.


Sokan közületek most azon tűnődnek, hogy mi a célotok ott a Földön. Küldetést akartok az életeteknek. Jussatok el arra a helyre, ahol szeretetet éreztek mindazzal szemben, ami rátok vár, és akkor mások szolgálatában állhattok. Másoknak szükségük van arra, hogy példát lássanak, hogy legyen mit követniük. Szükségük van arra, hogy a fénymunkások egyengessék az utat. Azért vagytok ott, mint felébredt lelkek, mert ti akartátok először megtenni, hogy aztán megmutassátok másoknak. Sokan közületek, akik felébredtek, tanítók és vezetők is vagytok; iránymutatók vagytok. És amikor szeretettel megvilágítjátok az utat, amin ti vagytok, mindenki más, függetlenül attól, hogy most éppen hol van, követheti és végül követni is fogja.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page