top of page
Keresés

Tedd ezt, és minden jobb lesz

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian pontosan azt kapjátok az életetekben, amire most szükségetek van, mert tudjuk, hogy ez az univerzum útja. Tudjuk, hogy mindig pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van a növekedéshez, a terjeszkedéshez és a fejlődéshez. Tudjuk, hogy néha ez a felemelkedési utatok nem kellemes, és nem olyan, amilyennek szeretnétek, de azt is tudjuk, hogy minden egyes pillanatban ez az, ami a legmegfelelőbb számotokra. Nos, ha minden pillanatot úgy tudnátok látni, hogy pontosan azt mutatja meg nektek, amire szükségetek van a növekedéshez, a terjeszkedéshez és a fejlődéshez, akkor több örömet tudnátok szerezni az életetekben. Úgy találnátok, hogy mindig van valami értékelhető abban a pillanatban, amelyben épp vagytok, és a spirituális növekedéseteket tekintenétek az első számú prioritásotoknak és vágyatoknak.


Azt is tudnátok, hogy végül is mindent megkaptok, amit akartok, és ez vigaszt nyújtana nektek. Ha békében tudtok lenni azzal, ami van, akkor megvan mindenetek, amire szükségetek van ahhoz, hogy túllépjetek azon, ami van, és eljussatok arra a jobb helyre, arra a jobb valóságra, amit kerestek. Amint ellenállási üzemmódba kerültök, és azon kezdtek el gondolkodni, hogyan tudnátok megváltoztatni a külső valóságot, és hogyan tudnátok eltüntetni azokat a dolgokat, amiket nem akartok, máris eltávolítottátok magatokat a béke helyéről, és akaratlanul is meghiúsítottátok a fejlődéseteket.


Mindannyian a dualitás univerzumában élünk, és ez azt jelenti, hogy el kell fogadnotok, hogy annak az ellentéte, amit akartok és amit hisztek, mindig létezni fog. Nem azért vannak ott, hogy kigúnyoljanak vagy megrémítsenek, hanem azért vannak ott, hogy lehetőséget adjanak nektek a választásra, és azt választhatjátok, amit akartok, anélkül, hogy azt ócsárolnátok, amit nem akartok. Lehettek pozitívak a negativitás tengerében. Lehettek fény egy sötétséggel teli szobában. Ezek a ti választásaitok, és tudjátok, hogy amikor a fény oldaláról érkeztek, és a pozitívra összpontosítotok, jobban érzitek magatokat. Nem érzitek jól magatokat, amikor megpróbáljátok legyőzni vagy elfojtani azt, amit nem akartok, de figyelmen kívül hagyjátok ezt az érzést, mert úgy gondoljátok, hogy amit tesztek, az mindannyiunk legnagyobb és legmagasabb rendű javát szolgálja.


A saját személyes keresztes hadjáratotokat folytatjátok, hogy megszabadítsátok a világot egy olyan perspektívától, egy olyan nézőpontból, amely különbözik attól, amit jelenleg képviseltek. És ez az, ahol az emberiség teljesen megbotlik. Nézzétek meg az életeteket úgy, ahogy most van, és áldjátok meg minden egyes részét, amiért megmutatkozik, hogy megadja nektek azt, amire szükségetek van a spirituális növekedéshez, majd tegyétek fel magatoknak a kérdést: "Hogyan tudok spirituálisan fejlődni ebből a helyzetből?". Még csak nem is kell negatív helyzetnek vagy nemkívánatos helyzetnek bélyegeznetek. Tekintsetek rá úgy, mint ami éppen van. Nincs ítélkezés. Nincs szükség meghatározásra. És akkor eljuthattok az elfogadás pontjáig. Magatokhoz ölelhetitek. Megbocsáthattok azoknak, akiket felelősnek tartottatok azért, hogy ezt elhozták nektek, még akkor is, ha mélyen legbelül már tudnotok kell, hogy mindezt ti teremtitek.


És minden átmeneti, de ha harcoltok ellene, ha ellenálltok neki, ha hibáztatjátok és elítélitek, akkor még többet kaptok belőle. Elnyújtjátok ezt az átmeneti látogatást, és évekre, sőt évtizedekre válthatjátok, amikor ugyanazzal a dologgal vagy ugyanazokkal az emberekkel küzdötök. Itt az ideje, hogy elengedjétek. Itt az ideje, hogy hagyjátok, hogy minden, ami a Forrásban létezik, pontosan az legyen, ami. És akkor kiválaszthatjátok, hogy hogyan érzitek magatokat, hogy mivel rezonáltok, mindazt, amiből többet szeretnétek látni a valóságotokban. És ha nem jelenik meg azonnal, békéljetek meg vele. És ha nem úgy jelenik meg, ahogy szeretnétek, békéljetek meg vele.


Nem azért vagytok itt, hogy mindent megszabjatok, hogy diktátorok legyetek. Azért vagytok ott, hogy feltétel nélküli szeretet legyetek, és ez azt jelenti, hogy minden körülmények között a szeretetet választjátok, és minden körülményt meg kell engedni ahhoz, hogy az a feltétel nélküli szeretet lehessetek, ami mindig is voltatok, és ami mindig is akartatok lenni erre az időre a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page