top of page
Keresés

Te vagy az Erő

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Az emberiség mindig kellemesen meglep bennünket. Érezzük, hogy energetikailag egy bizonyos irányba tartotok, és aztán élesen balra kanyarodtok. És a legtöbbször ez az éles balra fordulás annak az eredménye, hogy valamelyikőtök hozzáfér önmagatok egy részéhez, és integrálja azt a részét, amiről nem is tudtátok, hogy létezik. Darabról darabra rakjátok össze magatokat, és minden egyes alkalommal, amikor egyikőtök ezt teszi, egy másikótok inspirálódik, és így tovább, és így tovább. Nemcsak gyógyultok, integrálódtok és átalakultok, hanem inspiráltok is, és ezért olyan szórakoztató nézni titeket.


Ezek a váratlan pillanatok egyre gyakrabban történnek, mert arra kényszerültök, hogy jobban magatokba nézzetek, hogy jobban odafigyeljetek arra, ami bennetek zajlik. Az univerzum arra irányított benneteket, hogy magatokba nézzetek a gyógyulásért, és elég sokan megteszitek ezt ahhoz, hogy legyen ez a hullámhatás, hogy ti legyetek az a dominó, ami elindítja a láncreakciót.


Úgy látjuk, hogy készen álltok arra, hogy az emberiséget a következő szintre emeljétek. Látjuk, hogy exponenciálisan növekedtek, és egyre több embertársatokat is magatokkal ragadjátok, és ezt azért látjuk, mert folyamatosan felismeritek, hogy rajtatok múlik, hogy semmi rajtatok kívüli nem jön, hogy megmentse az emberiséget. A kollektíva, amelynek részei vagytok, mindig is annak a tükörképe lesz, ami bennetek zajlik. Mindig annak a tükörképe lesz, amit még meg kell néznetek, amivel meg kell békélnetek, amit el kell fogadnotok, és amit végső soron integrálnotok kell.


Ahogy folytonosan, darabról darabra felsőbb énetekké váltok, úgy külditek ki ezeket a sablonokat, ezeket a használati utasításokat minden embertársatoknak, hogy könnyebb legyen és könnyebbé váljon számukra, hogy megtegyék azt, amit ti megtettetek. Az ötödik dimenzió felé vezető út kikövezése az, amit mindannyian erre a figyelemre méltó életre szántatok ott a Földön, és most megvan a lendületetek, hogy az egész emberi fajt magatokkal vigyétek, és nincs olyan erő ebben az univerzumban, ami megállíthatna benneteket.


Ti vagytok az az erő, amely megállíthatatlan, és minden egyes nap tovább hógolyóztok és egyre nagyobb lendületet kaptok. Inspiráljátok továbbra is embertársaitokat a szavaitokkal, a tetteitekkel, a munkával, amit hajlandóak vagytok elvégezni magatokon, és sokkal hamarabb fogtok az ötödik dimenziónak abban a szép kis szeletében élni, mint vártátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page