top of page
Keresés

Te tartod a Mesterkulcsot ehhez

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan vagytok ott a Földön emberi formában, akik pozitív módon reagáltok ránk és az üzeneteinkre. Tudjuk, hogy könnyű belefeledkezni a mindennapi életetek nyüzsgésébe ott a Földön, és azt is tudjuk, hogy mennyire jól tudjátok, hogy milyen nagy hasznotokra válik, ha emlékeztek arra, hogy olyan segítőitek vannak a nem-fizikai világban, mint amilyenek mi vagyunk. Emlékeztetünk benneteket az összes többi nem-fizikai segítőre is, akik körülöttetek vannak, támogatnak benneteket, megadnak nektek mindent, amire szükségetek van, és emlékeztetnek benneteket arra, hogy szeretnek benneteket.


Ha mindez a szeretet leárad rátok a mennyekből, akkor könnyebbé válik számotokra, hogy emlékezzetek arra, hogy kik és mik vagytok valójában. A tiszta, feltétel nélküli szeretet lényei vagytok. A Forrásból jöttök, és még mindig a Forrás vagytok, még ha néha el is felejtitek, hogy kik és mik vagytok valójában, és a Forrás a Szeretet. A mi közvetítéseink mind arról szólnak, hogy emlékeztessünk benneteket arra, hogy kik is vagytok valójában, hogy aztán kimehessetek a világba, és azok lehessetek, akik valójában vagytok.


Semmi sem olyan jó érzés, mint szeretni, és amikor szerettek valakit, legyen az egy ember, egy állat, egy növény vagy a Forrás valamilyen más aspektusa, abban a pillanatban valódi önmagatok vagytok. Igazak vagytok önmagatokhoz, mint szeretet, és ezért, ha elfogadjátok a szeretetet, amit tőlünk és a többi nem-fizikai tudatosságtól kaptok, amely folyamatosan küldi nektek, akkor még többet tudtok adni. Aktiválódik bennetek a szeretet, ami vagytok, és erről a helyről, ahol aktiválódott, a szeretet, ami vagytok, könnyedén kiárad belőletek a világba. Nem kell megpróbálnotok szeretni másokat, amikor szeretet vagytok, amikor a bennetek lévő szeretet annyira aktív, hogy semmi sem tudja kikapcsolni.


És csak ti tudjátok kikapcsolni azt a szeretetáramlást, ami belőletek fakad. Bennetek van a mesterkulcs. Ha úgy döntötök, hogy egy adott pillanatban nem vagytok szeretet, az a ti szabad akaratotok használata. Olyan döntést hoztok, amely ismét az elkülönülés érzését adja nektek attól, aki és ami valójában vagytok, és amely lehetővé teszi számotokra, hogy egy kicsit tovább játszhassatok ebben a játékban, a harmadik és negyedik dimenziós földi tapasztalat játékában. Ahogyan emlékeztek arra, hogy kik vagytok a nap folyamán, nagyobb valószínűséggel terjesztitek a szeretetet körülöttetek, és a szeretet univerzumát teremtitek meg, hogy megtapasztalhassátok.


Most, miközben a napotok során az a szeretet vagytok, ami valójában vagytok, ti vagytok azok, akik aktivizáljátok a szeretetet másokban. Tehát van egy dominóhatás, bármit is terjesszetek a Földön. Terjesszétek azt, amit szeretnétek, hogy másokban is aktiválódjon, és ők megmutatják nektek ezt a tükörképet, és élvezni fogjátok egymás társaságát, mert az lesz az előtérben, ami mindannyiótokban a legfontosabb. Útközben el kell majd engednetek azt, ami nem az, aki valójában vagytok, de ez így vagy úgy, de meg fog történni. Tegyétek ezt tudatosan és szándékosan, és élvezni fogjátok az utazás hátralévő részét, amit ott töltötök a Föld e negyedik dimenziós változatán. És annyi minden vár rátok az ötödik dimenzióban, sokkal több, abból, akik vagytok, és mi csak izgatottak vagyunk, hogy tanúi lehetünk ennek az utazásnak veletek, és nagyon boldogok vagyunk, hogy a részesei lehetünk. Ez az, ami a legnagyobb örömet okozza nekünk, hogy átadjuk nektek ezeket az adásokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page