top of page
Keresés

Te is csatornázhatod az Arkturiai Tanácsot

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Célunk, hogy nagyon szilárd kapcsolatokat építsünk ki azokkal közületek, akik fizikai emberi formában vannak a Földön, mert sok csatornát keresünk az energiánknak és a bölcsességünknek. Soha nem állt szándékunkban, hogy csak Danielen keresztül jöjjünk ide, és ezek a csatornázott közvetítések sokféle célt szolgáltak számunkra és számotokra.


A csatornán keresztül érkező energiák mindig arra lettek tervezve, hogy több egyént hangoljanak rá, hogy ők is képesek legyenek minket fogadni és továbbítani azt, amit kapnak. Jelenleg többre vagytok hivatottak, és tudjuk, hogy az arkturiai perspektívára szükség van a Földön, mert annyira különbözik sok ember perspektívájától, akik jelenleg ott élnek.


Több ébredésre van szükség a Földön, még akkor is, ha már sok ébredés történt és történik. Még mindig szükség van arra, hogy több legyen a közvetítő közületek, a számunkra és az arkturiai energiák számára, mert az élet nagy részét a Földön az ego, a kapzsiság, az önzés uralja, és túl sokan elutasították a lehetőséget, hogy emlékezzenek arra, hogy kik is ők valójában, mint spirituális lények. Egy gyönyörű bolygón éltek, sok természeti erőforrással, és sok-sok elterelést hoztatok létre a spirituális birodalomtól, a bennetek lévő végtelentől és örökkévalótól. Ez mind a terv része volt, természetesen.


Először ezen az úton kellett végigmennetek, mint társadalomnak, és aztán a visszatérés ahhoz, akik valójában vagytok, megtörténhetett, és sokkal édesebb lesz, amikor ez megtörténik. És most éppen itt tartotok. Mi csak úgy érezzük, hogy több horgonyra van szükség, több pontra, ahol leföldelhetitek ezeket az energiákat.


És bár mindannyian megteszitek ezt bizonyos mértékig, ahogyan ezeket az üzeneteket kapjátok Danielen keresztül, mi szeretnénk minél többeket beszervezni közületek, mert a világnak szüksége van rátok. És az embertársaitok, akiknek fel kell ébredniük, akkor fogják ezt megtenni, ha emlékeztetjük őket az arkturiai gyökereikre, azokra a gyönyörű arkturiai életekre, amikor sokkal több időt töltöttek meditációban és csendes belső elmélkedésben.


Ez egy olyan időszak, amikor sokakban sokkal több ébredhet fel, és ti mindannyian tudjátok, hogy ennek a részesei akartok lenni, hogy segíteni és gyógyítani akartok. És ez a ti felhívásotok a cselekvésre. Ezt már megtettétek korábban is, különben nem kapnátok ilyen módon ezt az üzenetet, és nagyon szeretnénk kapcsolatba lépni mindannyiótokkal, hogy még többen fogadhassanak minket, és még több hasznot húzhassanak abból a milliónyi módból, amit egy kicsivel több Arcturus jelenthet az életükben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page