top of page
Keresés

Szerepeitek, mint a földi személyzet, a fénymunkások és a rácsmunkások

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Továbbra is megfigyeljük azt a sokféle módot, ahogyan ti, emberek ott a Földön új megértéshez jutottatok arról, hogy kik vagytok és hogyan teremtitek meg a valóságokat, amelyeket megtapasztalhattok. Látjuk, hogy új következtetésekre jutottatok, képesek vagytok rendezni a különböző módokat, ahogyan egy bizonyos rezgésszámon működtök, és látjuk, hogy megteszitek a szükséges korrekciókat.


Természetesen rólatok beszélünk, akikre úgy hivatkozunk, mint a Felébredt Kollektíva, mert ti vagytok azok, akik az emberi kollektíva többi része számára a nehéz munka nagy részét elvégzik. Nos, az, hogy ezután merre mentek tovább, meg fogja mondani az ötödik dimenzióba vezető utazásotok hátralévő részének történetét. Érezhettek úgy, mintha a világ súlya a vállatokon lenne, mintha minden rajtatok múlna, és mintha nagyon kevés segítséget kapnátok a fizikai birodalomban, vagy felismerhetitek a segítséget, ami körülöttetek van, ami a magasabb dimenziós birodalmak fizikai és nem fizikai lényeitől érkezik.


Mindannyian arra törekszünk, hogy a szolgálatotokba álljunk, hogy segítsük az emberiséget növekedni és terjeszkedni a tudati evolúciótokban, és folyamatosan rendelkezésetekre állunk, bármilyen segítségre van is szükségetek. Ezért arra kérünk benneteket, hogy tekintsetek magatokra úgy, mint a földi személyzetre, tekintsetek magatokra úgy, mint akik magukra vállalták a magasabb frekvenciájú energiák földelését, elérhetővé téve azokat a kollektíva többi tagja számára. Arra kérünk benneteket, hogy úgy tekintsetek magatokra, mint azokra a fénymunkásokra és rácsmunkásokra, akik ott vannak a Föld bolygón, megkönnyítve ezzel mindenki másnak a felemelkedését veletek együtt.


De továbbra is emlékeztetni fogunk benneteket arra is, hogy olyan energiákhoz is hozzáférhettek, amelyek túlmutatnak a fizikai elme képzeletén. Vannak társ-teremtő partnereitek itt fent a magasabb birodalmakban, akik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket, és ez megtörténhet és meg is fog történni, ha ellazultok és megnyíltok nekünk és az általunk biztosított gyönyörű energiáknak. Jelenleg, ahogy már említettük, a június stabilizáló energiái érkeznek, a napfordulós energiák már elkezdtek pozitív módon hatni rátok, és még több is fog jönni.


Arra kérünk benneteket, hogy fogadjátok el a szerepeteket, mint a földi személyzet, és mint a fénymunkások és rácsmunkások, akik vagytok. Arra is meghívunk benneteket, hogy fogadjátok el a segítségünket azzal, hogy elmondjátok nekünk, hogy elfogadjátok. Mondjátok ki hangosan, majd érezzétek meg a minden nap újonnan érkező energiákat, mert annyi szeretet és támogatás van mindannyiótok számára, és célt adtok nekünk, amikor elfogadjátok a segítségünket. Mi és az összes többi lény itt a magasabb birodalmakban könnyebbé akarjuk tenni az életeteket és a szerepeteket, ezért kérlek, támaszkodjatok ránk, és tudassátok velünk, hogy mire van szükségetek. Mi itt vagyunk értetek és az egész emberi kollektíváért.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page