top of page
Keresés

Szellemi Vezetőként dolgozol testben

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Hallgatjuk, figyeljük, várjuk és olvassuk mindannyiótok energiáit, akik beleegyeztek, hogy a tudatosság kiterjesztésének vezetői legyetek ott a Föld bolygón ebben az időben, mert tudjuk, hogy ha ti többet tudtok kezelni, akkor embertársaitok is többet tudnak kezelni abból, amit energetikailag küldünk nektek. Tudjuk, hogy le tudjátok földelni azt, amihez mások később hozzáférnek, és azt is tudjuk, hogy minden olyan energiamezővel dolgoztok, amihez hozzáférhettek, beleértve embertársaitok energiamezőit is. Úgy tekinthettek magatokra, mint testet öltött szellemi vezetőkre a körülöttetek lévők számára, mert ezek vagytok ti.


Olyan magas frekvenciát sugároztok ki, hogy hatással vagytok másokra, hogy ők is magasabb frekvencián legyenek. Felajánljátok másoknak, amire szükségük van, és amit kérnek, akár tudnak róla, akár nem, és akár tudatosan, akár tudattalanul kérik. Ezért vagyunk annyira boldogok, hogy ott vagytok a földi személyzetünk tagjaiként, és sok tanács és kollektíva van itt fent a kilencedik dimenzióban, akik szintén együtt dolgoznak mindannyiótokkal, akiket mi a felébredt kollektíva részének tekintünk. Segítetek azoknak is, akik felébredtek, de akik egy kicsit le vannak maradva a megértésetekben és a rezgéskínálatotokban, és mi ezt, akkor is, ha ti nem. Természetesen most már jobban tudatában lesztek annak, hogy mit csináltok, amikor más emberek közelében vagytok.


Érzitek és észreveszitek, és ennek az esélye egyre nő. Azt fogjátok tapasztalni, hogy az emberek vonzódnak hozzátok, azért, amit energetikailag kezelni tudtok, és azért, amit kisugároztok rájuk. Képesek vagytok arra, hogy jobb hangulatba hozzátok az embereket, hogy segítsetek nekik eljutni olyan felismerésekhez, amelyeket már régóta keresnek, és hogy aktiváljátok a spirituális ajándékaikat és képességeiket. Több kristályos energiában horgonyoztok le, és ezért magatokat is két lábon járó kristályokként láthatjátok. És mindig bízunk abban, hogy ott lesztek, ahol a legnagyobb szükség van rátok minden nap minden pillanatában, mert mindig ott vagytok.


Most akkor dolgozunk veletek, amikor alszotok, amikor az asztrálsíkon utazgattok, és nappal is dolgozunk veletek, amikor ébren vagytok. Ez több hatalmat ad nektek, és szükségetek van erre a hatalomra, hogy befolyásolhassátok és megteremthessétek a változást ott a Földön, ahogyan szükséges. Szavaitokkal és történetekkel ébresztetek fel másokat, de ezt a jelenlétetekkel és szándékaitokkal is teszitek. Azt akarjátok, hogy mások is csatlakozzanak hozzátok, és azt akarjátok, hogy sikeresek legyenek. Azt akarjátok, hogy jól érezzék magukat, hogy jót tegyenek a világban, és mi mindannyiótokat támogatunk mindebben, és még több ilyen támogatásra számíthattok most, hogy észrevettük, hogy a felébredt kollektíva mennyit tud energetikailag kezelni, mennyit földeltek be, és mennyit terjesztetek ki az egész emberi kollektívára.


Ez egy csodálatos időszak mindannyiótok számára, hogy nagyon aktívak és nagyon gyümölcsözőek legyetek. Ez egy csodálatos időszak számotokra, hogy nagyon kifejezőek legyetek, és hogy kimenjetek a világba, és szolgáljátok az emberiséget úgy, ahogyan azt terveztétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page