top of page
Keresés

Szabadulj ki a Mátrixból és manifesztálj

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Örökké hálásak vagyunk a létezésünkért, azért a képességünkért, hogy tágulni tudunk és egyre többé válhatunk a Forrásenergiából. Tudjuk, hogy erről szól a létezésünk, és így könnyebbé válik számunkra ennek megtapasztalása. A Földön, amikor elkezdtek hinni az illúzióban, vagy abban, amit egyesek "mátrixnak" neveznek, elfelejtitek, hogy a létezésetek arról szól, hogy a Forrás legújabb teremtményeibe táguljatok. És persze azt is elfelejtitek, hogy ti vagytok az a Forrás, amely egyszerre teremt és tapasztal.


Ennek az elképzelésnek a gondolata megvan a törekvésetekben, hogy bizonyos dolgokat, kapcsolatokat, tapasztalatokat, pénzt, munkát, és így tovább, manifesztáljatok. Annyi minden van, amit manifesztálni szeretnétek, hogy az üzenet hátralévő részében még sorolhatnánk őket, és még így sem jutnánk el a kis százalékukig. A fizikai birodalmat úgy láthatjátok, mint a nemfizikai szinten történtek ábrázolását. Az illúzióban, vagy ha úgy tetszik, a mátrixban teremtetek, és aztán megengeditek, hogy amit megteremtettetek, az hozzátok áramoljon, hogy megtapasztalhassátok.


És ha az egészet a Forrásként látjátok, akkor sokkal szórakoztatóbbá válik. Most, amikor felsoroltuk a különböző dolgokat, amiket kívánhatsz, majd manifesztálhatsz, az tette ezt a listát olyanná, ami végtelenné válhat, hogy manifesztálhatsz élményeket, érzéseket, létállapotokat; manifesztálhatod a boldogságot. Manifesztálhatjátok az egység állapotát. Megnyilváníthatjátok a végtelen szeretet érzését, és azok, akik már megtapasztaltak mindent a fizikai világban, amit valaha is meg akartak tapasztalni, akkor hajlamosak a nem fizikai típusú tapasztalatok, az érzésállapotok felé fordulni. Ezek sokkal végtelenebb természetűek, mint ami fizikai, ami eltörhet, elveszhet, ellophatják, vagy egyszerűen csak nem szolgál többé valamilyen okból kifolyólag.


Lehet, hogy az a csicsás kütyü, amire öt évvel ezelőtt annyira vágytatok, mostanra elavult, de a nemfizikai tapasztalatok, amiket átélhettek, önmagukat frissítik, ahogyan a telefonotok és más készülékek is frissítésre szorulnak, és időnként le kell őket cserélni. És így a boldogság érzése, amit tegnap tapasztaltatok, ma már nem ugyanaz az érzés, és ez az, ami miatt a mátrixon kívüli manifesztáció olyan szórakoztató. Ezért van az, hogy azok az emberek, akik némi időt töltöttek a spiritualitásuk fejlesztésével, megértik, hogy az illúzión bizonyos mértékig túl kell lépni. Végső soron még mindig ott leszel egy fizikai testben, és bizonyos tapasztalatokat bizonyos más tapasztalatokkal szemben akarsz majd átélni, de nem fogsz ragaszkodni hozzájuk. Nem fogjátok magatokat kudarcnak érezni, ha nem manifesztáljátok álmaitok otthonát abban az időkeretben, amelyről úgy döntöttetek, hogy a legmegfelelőbb.


Felismerhetitek, hogy még az illúziós mátrixon belüli játék is szórakoztató, és arra szolgál, hogy spirituálisan serkentse bennetek a növekedést, ahelyett, hogy az lenne a mércéje, amely alapján meghatározhatjátok, hogy milyen jók vagytok, így vagy úgy. Gondoljatok inkább azokra az érzésekre és tapasztalatokra, amelyeket manifesztálni szeretnétek, mint tárgyakra, és ismerjétek fel, hogy már most hozzáférhettek ahhoz, ami nem fizikai, míg valami fizikai dolognak három-öt napba telhet, mire megérkezik a postán. És akkor tudjátok, hogy semmi sem akadályoz meg abban, hogy kiszabaduljatok ebből az úgynevezett mátrixból. Az egyetlen dolog, ami valaha is megállíthat téged, az te magad vagy.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page