top of page
Keresés

Sikerülni fog az emberiségnek?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindannyiótokban új valóságok, új idővonalak, új tapasztalatok, új energiák, új változatok felé vezető utakat ébresztünk. Segítünk, hogy mindannyiótok számára lehetővé tegyük, hogy higgyetek a földi élet ezen új aspektusainak érvényességében, ezekben az új lehetőségekben mindannyiótok számára. És ezt sokféle módon tesszük. Olyan erősen hordozzuk magunkban a tudást, ahogy kapcsolódunk hozzátok, és ahogy az energiákat, amiket sugárzunk a mezőtökbe szórjuk, hogy nem tehettek mást, minthogy átveszitek ezt a tudást. Mi vagyunk számotokra az, ami egy másik emberi lény, aki pontosan tudja, hogy mit csinál, és hogyan kell kezelni egy olyan helyzetet, amit ti enyhén szólva is szorongást keltőnek találnátok, és amikor ennek a személynek a jelenlétében vagytok, a szorongásotokat automatikusan csökkenti az ő bizonyossága, az, hogy mennyire biztosak abban, hogy képesek kezelni az adott helyzetet.


Tudjuk, hogy egyénként és kollektíven is meg fogjátok csinálni, és tudjuk, hogy megvan bennetek a lehetőség, hogy jobban élvezzétek az élményt. Nem kell úgy tekintenetek rá, mint valami olyasmire, amit csak túl kell élnetek, hanem lehet egy olyan utazás, mint semmilyen másik, egy örömteli utazás, ahol tulipánmezőkön ugrándoztok keresztül. Képesek vagytok választani, és képesek vagytok harmóniában vibrálni a jobb tapasztalatokkal, a jobb idővonalakkal, önmagatok jobb változataival. Segítséggel eljuttok oda; mindig van segítség.


Amikor megszülettek, ott vannak veletek emberek, felnőttek, általában a szüleitek, akik tudják, mit kell tenni. Ők egy kicsit többet tudnak erről a világról, amiről oly sokat elfelejtettetek, és ez megadja nekik azt a képességet, hogy különböző módokon segítsenek nektek, és legtöbbször így is tesznek. Hasznotokra válik az energiájuk stabilitása, az a tény, hogy tudják, hogyan szerezzenek ételt, és hogyan juttassák el hozzátok, hogyan szerezzenek ruhát, és hogyan adják fel nektek, és így tovább. Mindenki állandóan segítséget kap, és akkor, amikor segítséget kaptok, amikor stabilizáló erővé váltok az emberiség vagy a hozzátok közel állók számára, akkor átalakíthattok valakit a jelenlétetekkel, a tudásotokkal, azzal a bizonyossággal, ami most bennetek van, hogy minden rendben lesz, hogy az emberiség meg fogja csinálni, és hogy ez a tudatossági váltás elkerülhetetlen.


Erre a menetre jelentkeztél, és ez az egyetlen játék a városban, úgyhogy akár tudatosan is játszhatod, és akár jól is érezheted magad, miközben csinálod. Mi most ezeket az energiákat szórjuk a mezőtökre, mert azt akarjuk, hogy meglássátok a saját potenciálotokat. Azt akarjuk, hogy lássátok, milyen jó lehet és lesz az élet ott a Földön, ha megengeditek, és ha azt választjátok, hogy az legyen, és mi örökké itt vagyunk nektek, hogy megtartsuk ezt a teret, ahogy azt is tudjuk, hogy ti azért vagytok itt, hogy ugyanezt megtegyétek embertársaitokért, és végtelenül nagyra értékeljük, hogy szétosztjátok az energiákat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page