top of page
Keresés

Segítség érkezik az Arcturusról (beavatkozás nélkül)

∞A 9D Arcturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon sok segítségkérést kaptunk mindannyiótoktól, és szeretnénk segíteni nektek anélkül, hogy beavatkoznánk a természetes fejlődési folyamatotokba. Látjátok, hogy ez már korábban is előfordult ott a Földön, és más földönkívüli csoportok akaratlanul is hátráltatták a fejlődéseteket azzal, hogy közbeléptek és beavatkoztak. Mi, akik mindezt megfigyeltük, felismertük, hogy a legjobb módja annak, hogy segítsünk nektek, az, hogy tanításokat adunk nektek és energiákat adunk nektek, hogy támogatást adunk nektek és teret tartunk nektek.


Tudjuk, hogy amikor a hajók tömeges leszállása eljön a Föld bolygóra, az azért lesz, mert készen álltok, nem azért, mert megmentésre szorultok, nem azért, mert az összes jó embert elviszik majd az új Földre. Azért tudjuk ezt, mert tudjuk, hogy minden, ami valaha is történik a tapasztalataitok során, a ti hasznotokra történik, de a hasznotok a spirituális növekedésetek és fejlődésetek, amiért is van ez az egész elsősorban. Nem azért inkarnálódtok oda, mert csapdába estetek, és nem azért inkarnálódtok oda, mert valami rajtatok kívüli lény küldött oda benneteket.


Azért inkarnálódtok oda, mert lélekként felismeritek, hogy hol vannak a jó növekedési tapasztalatok, és ezeket akarjátok. Meg akarjátok tapasztalni a kevésbé fejlett érzésből a fejlettebb érzésbe való átmenetet. Szeretnétek teljesebben megismerni magatokat olyannak, amilyenek valójában vagytok, feltétel nélküli szeretetnek. Ezért most nézzétek meg az életeteket úgy, ahogy van. Vessetek egy pillantást mindarra, ami az életetekben van, és mindarra, ami nincs az életetekben, és ahelyett, hogy olyan kérdéseket tennétek fel magatoknak, hogy "Hol rontottam el?" vagy "Mit tehettem volna másképp?", kérdezzétek meg magatoktól, hogy ezek a jelenlegi körülmények hogyan segítenek abban, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok, mint Forrásenergia Lények, mint feltétel nélküli szeretet. És igen, tudjuk, hogy azonnal szeretnétek választ kapni, és azt akarjátok, hogy egy olyan hangon szólaljon meg az elmétek fülében, ami nem a tiétek, vagy azt akarjátok, hogy egy vezető látomása jelenjen meg előttetek, és mondja el nektek, hogy pontosan hogyan kellene fejlődnötök a jelenlegi körülményeitekből. De ismét: spirituálisan többet szolgál nektek, ha saját magatok nézitek meg, és vonjátok le a következtetéseiteket.


Egy jó kérdés, amit feltehettek magatoknak: "Hogyan lehetek én a Szeretet ebben a helyzetben?". És ahogy a világotokra tekintetek, ahogy az egész bolygóra tekintetek, és látjátok, hogy milyen típusú küzdelmek vannak a Földön, szintén feltehetitek magatoknak ugyanezt a kérdést. Hogyan tudnátok jobban Szeretetként megjelenni annak ellenére, ami másnak tűnik, mint Szeretet? Ne feledjétek, hogy ezek a körülmények, ezek a feltételek a ti spirituális fejlődéseteket is szolgálják, és nem azért, mert valaki a kormányban, vagy egy vállalatnál, vagy valaki, akinek sokkal több hatalma van, mint nektek, úgy teremti meg, hogy így legyen. Persze, lehet, hogy vannak emberek, akik ezeket a szerepeket játsszák helyettetek, de attól még ti vagytok a tapasztalataitok teremtői, és minél hamarabb sajátítjátok ezt el, annál hamarabb tudtok tenni valamit ellene.


Valóban szeretitek a növekedés és a fejlődés érzését, és erre időnként emlékeztetnetek kell magatokat, és amikor segítitek magatokat, amikor megnyíltok és több saját teremtéseteket engeditek be, akkor megtapasztaljátok, hogy időnként segítséget kaptok egy magasabb dimenziós síkbeli lénytől vagy kollektívától. De még mindig ti vagytok azok, akiknek igazodniuk kellett ahhoz a tapasztalathoz, hogy segítséget kaptok. Ez mindig vissza fog térni hozzátok és ahhoz, ami bennetek zajlik, és minél hamarabb látjátok ezt, minél hamarabb ismeritek ezt fel, annál hamarabb tudjátok megragadni az összes növekedési tapasztalatot, ami elérhető számotokra az életetekben, és annál hamarabb tudtok boldogulni a Föld bolygón, ahogyan az most van.


És tudjuk, hogy a hozzánk intézett kéréseitek középpontjában az a vágy áll, hogy gyarapodjatok. Képesek vagytok rá, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk, és ezt továbbra is így fogjuk tenni. Ezt megígérjük nektek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page