top of page
Keresés

Segítség Jeshua-tól, Mihály arkangyaltól és a 10D Plejádiaktól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mi magunk is a segítség és a magas frekvenciájú energia címzettjei vagyunk itt a kilencedik dimenzióban. Közvetlenül a Forrástól kapunk, valamint a tízes és tizenkettes dimenzióktól ebben az univerzumban. Sok gyönyörű kollektíva van, akik ugyanúgy segítenek minket, mint ahogy mi is segítünk mindannyiótoknak. Most talán elgondolkodtok azon, hogy miben lehet szükségünk segítségre. Folyamatosan új stratégiákat és ötleteket dolgozunk ki azzal kapcsolatban, hogyan tudnánk jobban szolgálni titeket és mindenki mást, akinek szüksége van a segítségünkre. Ezért szükségünk van magasabb perspektívákra is, és nagyon nyitottak vagyunk Mihály arkangyal, Yeshua, tizedik dimenziós plejádi kollektívák és továbbiak javaslataira.


Nagyon örülünk, hogy ilyen csodálatos segítőink vannak, és természetesen ti is részesülhettek a segítségből, amit a miénknél is magasabb birodalmakból kaptok. Ezért nagyon fontos, hogy mindannyian elismerően üljetek a fentről érkező segítség előtt, és arra kérünk benneteket, hogy csendes várakozással üljetek, miközben megnyitjátok magatokat a magasabb frekvenciájú energiák, a letöltések, a frissítések, az aktiválások előtt. Ezek mind azért jönnek be, amit megéltek, mert hajlandóak vagytok elviselni a negyedik dimenziós Földet.


Olyan sokat adtok nekünk azzal, hogy hajlandóak vagytok ott lenni és kihívást jelentő tapasztalatokat szerezni, mert mindaz, amin ott a Földön keresztülmentek, új ötleteket szül arról, hogy mit tudnánk teremteni itt a magasabb birodalmakban. És ezeket az alkotásokat mindannyian megtapasztaljátok majd, ahogy folytatjátok az utazásotokat. Hosszú távon vagytok ebben benne, és ezért amikor a dolgok rövid távon nem mennek olyan jól számotokra, emlékeznetek kell erre. Emlékeznetek kell arra, hogy mennyi lény támogat és segít benneteket, és hogy új világokat, új rendszereket, új galaxisokat és új univerzumokat teremtetek, mert hajlandóak vagytok elviselni a szörnyű körülményeket és a borzalmakat, amelyeket néha csak azért tapasztalhattok, mert éltek, mert emberi testben vagytok a Föld bolygón.


Ez egy nehéz hely, és ezért csak a hozzátok hasonló mesterek tudtak ott inkarnálódni. Mindannyiótokban ott volt a tudat, hogy fel fogtok ébredni, és segítséget fogtok kapni a magasabb birodalmaktól. Néha csak emlékeztetnünk kell benneteket arra, hogy mennyi jóakarat van az emberiség számára itt fent a magasabb dimenziós birodalmakban, és nagyon szívesen emlékeztetünk benneteket arra, hogy eleget tettetek, eleget dolgoztatok, és most itt az ideje, hogy megkapjátok mindazt, amit ebben és minden más életetekben kértetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page