top of page
Keresés

Segítség a Plejádokról, a Szíriuszról, az Andromédáról és máshonnan

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása által

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon izgatottak vagyunk, hogy átadhatjuk nektek ezeket a közvetítéseket, és érezzük, hogy sokan közületek valóban magukba szívják az energiákat, a kódokat és az összes ki nem mondott információt, amelyeket az angol nyelvű közvetítések tartalmaznak. Csodálatosan jól megfejtitek, megkülönböztetitek és letöltitek mindazt, ami az utatokba kerül, és ehhez gratulálunk nektek, mert ez nem kis teljesítmény egy olyan időszakban, amikor az információ olyan, mint egy árucikk. Azért vagytok ott, hogy az öt érzékszerveteknél többet használjatok, hogy eldöntsétek, mi a megfelelő számotokra, és hogy eldöntsétek, kivel szeretnétek eltölteni az időtöket. Olyan érzékeket használtok, amelyeket még mindig fejlesztetek, hogy megteremtsétek a valóságotokat, és ugyanezek az érzékek segítenek majd abban, hogy új és fantasztikus módon tapasztaljátok meg ezeket az alkotásokat.


Azért jelentkeztetek, hogy ott legyetek az élvonalban, hogy többet szívjatok magatokba, mint az átlagember, és tudtátok, hogy ezáltal kötelességeteknek érzitek majd megosztani azt, amit képesek vagytok befogadni és elsajátítani. Látjuk, hogy egyre többen és többen vagytok, akik ezt teszik, és nagyon optimisták vagyunk az emberiséggel kapcsolatban az élvonalban lévők miatt. Amikor összehangolódtok, sokkal erősebbek vagytok, mint milliók, akik nem, de fontos, hogy higgyetek magatokban, higgyetek a képességeitekben, és higgyétek, hogy valóban összehangolódtatok. A csakráitok összehangolódtak. Összehangolódtatok a Forrással. Összhangban vagytok a szándékaitokkal.


És mi ezt tudjuk, mert mindannyiótokat megfigyelünk, akik ébren vagytok. Tudjuk, hogy ott vagytok, és a munka oroszlánrészét végzitek embertársaitokért, és tudjuk, hogy az emberi kollektív tudatosságot új szintekre, új magasságokba juttatjátok. Sokan közületek tudják, hogy több van bennetek, amit meg kell osztanotok, és mégsem tudjátok, hogyan. Mondjátok meg az univerzumnak, hogy készen álltok arra, hogy nagyobb vezető szerepet vállaljatok, és több energiát terjesszetek szét, és meglátjátok, hogy az univerzum hogyan hozza el nektek azokat az embereket és azokat a lehetőségeket, amelyekkel ezt megtehetitek.


Nagyon sok segítő áll mellettetek, amikor úgy döntötök, hogy szolgálni akartok. Folytassátok ezt a döntést és ezt a nyilatkozatot az univerzumnak, és továbbra is figyeljetek arra, hogy mi áll rendelkezésetekre. És nem csak rajtunk és a mi közvetítéseinken keresztül beszélünk, mert sokkal több minden érkezik hozzátok a Plejádokból, az Andromédából, a Lyrából, a Szíriuszról, a Kassziopeiából, és az összes nagy csillagrendszerből, és az összes nem-fizikai lénytől és kollektívától. Annyi minden van, amire megnyílhattok és amit magatokba szívhattok, és miközben ezt teszitek, nem tehettek mást, minthogy meg akarjátok osztani, segíteni és gyógyítani a többieket, akikkel megosztjátok ezt a gyönyörű utazást a Földön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page