top of page
Keresés

Oldd fel a társadalmi programozást és légy erősebb

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Mi vagyunk azok a nem-fizikai lények, akik keressük a lehetőséget, hogy bárkivel vagy bármilyen kollektívával kapcsolatba léphessünk, mert természetünknél fogva annyira kíváncsiak és annyira feltétel nélkül szeretőek vagyunk. Meg akarjuk érteni, hogy kik vagyunk, mint Forrásenergia Lények, mint minden-ami-van, és így a minden-ami-van bármely összetevőjének megismerése mindig is egyike lesz számos törekvésünknek. A hasonlóságokat annak bizonyítékaként tekintjük, hogy mindannyian egyek vagyunk, a különbségeket pedig az erőnknek tekintjük.


Sokféleségünk miatt sokkal erősebbek vagyunk egyetemes kollektívaként. A sokféleség lehetővé teszi számunkra, hogy összecsapjunk, hogy ne értsünk egyet, és hogy megtapasztaljuk a feltétel nélküli szeretetet, ami az, hogy kik és mik vagyunk valójában. Azt is értékeljük, hogy az univerzum sokfélesége milyen gyönyörű faliszőnyeget, milyen erőteljes kaleidoszkópot hozott létre. Valójában várjuk a lehetőséget, hogy más univerzumokat is felfedezhessünk, mert tudjuk, hogy ott még többet tapasztalhatunk meg önmagunkból.


Most mindannyiótoknak lehetősége van arra, hogy feltétel nélkül elfogadjátok azt a különbséget, ami köztetek és egy másik ember között tapasztalható. Elfogadhatjátok az emberi kollektíván belüli sokféleséget, mint ami erőssé, hatalmassá és érdekessé tesz benneteket. De túl sokáig a Földön az emberek az egyformaságra törekedtek, és az emberek igyekeztek legyőzni azokat, akik nem értettek egyet velük. De ti is természeteteknél fogva kíváncsi lények vagytok, és embertársaitok lehetőséget adnak arra, hogy teljesebben és alaposabban megismerjétek magatokat.


Ha megbecsülitek az emberiség minden egyes aspektusát, világotok minden egyes részecskéjét, minden egyes létező perspektívát, akkor erősebbek lesztek. Nem vagytok erősebbek abban a képességetekben, hogy legyőzzétek még azt is, ami a ti szemszögetekből nézve tiszta sötétség. Azzal vagytok erősebbek, hogy hajlandóak vagytok elfogadni, hogy bármit is láttok magatokon kívül, az is a részetek, és minden, amit láttok, több lesz a Forrásenergia Énjéből, amikor visszatükrözitek rá a feltétel nélküli szereteteteket.


A társadalmi programozás visszafordítása időbe telik, és hajlandóságot igényel. Tehát amikor látjátok magatokat, vagy érzitek, hogy ellenálltok valaminek vagy valakinek, tudjátok, hogy arra programoztak benneteket, hogy ellenálljatok, ahelyett, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok, mint a feltétel nélküli szeretet lényei. Lépésről lépésre, helyzetről helyzetre és pillanatról pillanatra vissza tudjátok vonni a társadalmi programozást, és azzá válhattok, akik valójában vagytok, és ezzel erősebbé teszitek magatokat és az egész emberiséget, miközben növelitek a földönkívüli kapcsolatra való felkészültségeteket is.


A világ, amiben most éltek, okkal olyan, amilyen, és ez az ok a ti terjeszkedésetek, a növekedésetek és mindaz, amit még el kell fogadnotok és magatokhoz kell ölelnetek. Mindez titeket szolgál, de erőfeszítést igényel a részetekről, hogy ez a szolgálat hatni tudjon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page