top of page
Keresés

Október, november és december hátralévő része

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon elégedettek vagyunk az emberiség fejlődésével október hónap folyamán, és tudjuk, hogy folytatni fogjátok ezt a felfelé ívelő spirált, amelyen vagytok. Azt is tudjuk, hogy napról napra sokkal több ember ébred fel, és hogy azok, akik már felébredtek, nagyon sokféle módon segítik őket. Tudjuk, hogy egyre több ember fog önmagába nézni a vezetőik és a hozzájuk legközelebb álló emberek ösztönzésére, mert annyira szükséges, hogy az emberek ne önmagukon kívül keressék, hogy mi a baj az életükkel, hanem kezdjenek el befelé nézni.


Az emberek által érzett érzelmek egyre hangosabbak és hangosabbak lesznek, amíg nem figyelnek rájuk, és amikor ezek az érzelmek rávesznek valakit, hogy figyeljen rájuk, akkor még mindig sok munka van előttük. Ezért azok, akiknek az életében vannak olyan emberek, akikről tudjátok, hogy még sok önvizsgálatot kell végezniük, arra vagytok hivatottak, hogy legyetek gyengédek velük. Arra kérnek benneteket, hogy vezessétek őket, miközben ápoljátok őket a tapasztalatokon keresztül, mert mint mindannyian tudjátok, ezeknek az érzelmeknek az átélése enyhén szólva is kihívást jelent. Az eltemetett érzelmek, amelyek évtizedek után a felszínre törnek, nyomasztóak lehetnek, és pusztítást végezhetnek valakinek az életében és a kapcsolataiban.


Nektek, mint a Felébredt Kollektívának megvan az a felelősségetek a körülöttetek lévőkkel szemben, hogy megőrizzétek a stabilitásotokat, függetlenül attól, hogy min mennek keresztül, függetlenül attól, hogy mit tisztogatnak, függetlenül attól, hogy mennyire nehéz mellettük maradni. Ez is hihetetlenül nagy kihívást jelentő munka, amit magatokra bíztatok. Ezért választottátok azonban azt, hogy először felébredjetek, és saját magatok végezzétek el ezt a munkát. Mindez azért történt, hogy felkészüljetek ezekre a pillanatokra. Tudjátok, hogy szeretitek azokat az embereket, akik a legközelebb állnak hozzátok az életetekben, és tudjátok, hogy eléggé szeretitek őket ahhoz, hogy mellettük maradjatok, még akkor is, amikor az érzelmi tisztulás legrosszabbját élik át, de elég tapasztalatotok is van ezzel a folyamattal kapcsolatban ahhoz, hogy tudjátok, hogy ti sem voltatok a legjobb formátokban, amikor ezt a tisztulást elvégeztétek.


A körülötted lévő emberek sem lesznek a legjobb formájukban olyan mértékben, hogy talán megpróbálnak majd kiszorítani téged az életükből. Ilyenkor emlékeztek arra, hogy a spirituális fejlődésetek a megbocsátásról, az együttérzésről és a feltétel nélküli szeretetről szól. Azzal segítetek gyógyítani a szeretteiteket, hogy ez vagytok, ahelyett, hogy csak filozófiaként vagy elméletként ismernétek. 2022 utolsó hónapjai tovább növelik a beáramló energiák sebességét, és a beáramló energiák sebessége határozza meg, hogy az embernek meddig kell eltemetve tartania ezeket a negatív érzelmeket.


Arra számíthattok, hogy novemberben és decemberben, valamint október hátralévő részében sok minden a felszínre fog jönni, de mindannyian, akik ezt az üzenetet kapjátok, képesek vagytok ezt kezelni. A körülöttetek lévők számára ez elég nagy megpróbáltatás lesz, és arra bátorítunk benneteket, hogy készüljetek fel, és emlékezzetek arra, hogy kik vagytok valójában, és mi a dolgotok azokban a legkellemetlenebb időkben, amelyek előttetek állnak, amikor együtt kell ülnötök valakivel, aki egyszerre több évtizednyi negatív érzelmet él át. Mindez meg fogja érni, ahogy egyre több és több ember készül fel az eltolódásra, a teljes földönkívüli kapcsolatra, és mindazokra az ajándékokra és képességekre, amelyeket még fel kell fedezniük magukban. Képesek lesztek együtt ünnepelni azokkal, akikkel együtt ültetek a legnagyobb szükség idején.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page