top of page
Keresés

Oda menni, ahová más ember még soha nem jutott el

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Eléggé lenyűgöz bennünket az emberiség azon képessége, hogy túlmutat azon, ahová mások emberi formában a Földön már eljutottak. Sokszor láttuk ezt az evolúciós történelmetek során, és észrevettük, hogy azok, akik úgymond áttörik a határokat, azért teszik ezt, mert érzik a bizsergést magukban. És tudjuk, hogy azok közül, akik ezeket az üzeneteket kapják, azokban is megvan ez a bizsergés. Tudjuk, hogy készen álltok arra, hogy túllépjetek azon, ahol az emberiség többi része jelenleg van, és szeretnénk, ha felismernétek, hogy a bizsergésnek nem kell kellemetlennek lennie. Érezhetitek úgy, mint egy hívást; érezhetitek úgy, mint egy meleg, szeretetteljes érzést, ami egy bizonyos törekvés felé hív benneteket.

 

Talán úgy érzitek, hogy inspirál benneteket, hogy mondjatok valamit valakinek, és ez lesz a bizsergésetek. Vagy talán úgy érzitek, hogy a hitbeli ugrás, amit meg kell tennetek, a munkátokat, a karriereteket vagy egy új vállalkozás beindítását érinti. És néha azt fogjátok tapasztalni, hogy a hívásotok olyasmivel kapcsolatos, ami látszólag nem olyan fontos, például azzal, hogy felálltok-e táncolni egy esküvőn, vagy sem.

 

Látjátok, minden számít; minden pillanat egy lehetőség arra, hogy még inkább azzá váljatok, akik vagytok, és azok, akik megragadjátok ezeket a pillanatokat, a legnagyobb változást hozzák ott a Földön. A legfontosabb azonban az, hogy lehetőséget adtok magatoknak arra, hogy még inkább azok legyetek, akik Forrásenergia Lényekként vagytok. Gyakran halljuk, hogy a bizsergést különböző módokon fejezitek ki, beleértve a vágyat, hogy valahol máshol legyetek. Tudjuk, hogy a galaxis más helyei sokkal csábítóbbnak tűnnek számotokra, mint a Földanya jelenleg. És igen, a galaxis és az univerzum más részein könnyebb az élet, de ti nem akartátok a könnyű utat ebben az életben... legalábbis eleinte nem.

 

Amikor felismeritek, hogy megvan a képességetek arra, hogy valami leküzdhetetlennek tűnő kihívást szórakoztató, örömteli élménnyé változtassatok, akkor tudjátok, hogy eljutottatok a mesteri szintre. Amikor fogtok valamit, ami nehéznek tűnik, és olyanná változtatjátok, ami könnyű, akkor tudjátok, hogy felülemelkedtetek a tudatosság azon szintjén, amit egykor olyan kényelmesnek találtatok. Tudjuk, hogy készen álltok arra, hogy megtegyétek azokat a kvantumugrásokat, amelyek mindannyiótok számára lehetségesek, és tudjuk, hogy soha nem volt még jobb alkalom erre, mint most. Bízunk abban is, hogy bármi is az, amire hívást éreztek, hogy megtegyétek, kimondjátok vagy legyetek, ez a hívás egyre hangosabb lesz. Átveszi majd az irányítást, és úgy fogjátok érezni, hogy csak annyit kell tennetek, hogy elengeditek magatokat, és hagyjátok magatokat azzá válni, akik valójában vagytok, minden olyan akadály nélkül, amit ebben az életben köré tettetek annak, akik valójában vagytok.

 

És nem kell mindegyiket kiemelnetek és kitépnetek vagy elpusztítanotok. Ahogy elkötelezitek magatokat, hogy azok lesztek, akik valójában vagytok, minden akadály elolvad. Minden akadály hirtelen segítővé válik. Mindent megváltoztattok, ha egy dolgon változtattok, és az az egy dolog, ami most hívogat benneteket, az olyasvalami, amit többé nem tagadhattok meg magatokban. Most eljutottatok erre a pontra, ahol meg kell tennetek, amit meg kell tennetek, ki kell mondanotok, amit ki kell mondanotok, és azzá kell válnotok, amivé válnotok kell. Természetesen még mindig van szabad akaratotok, de mi úgy látjuk, hogy a lehető legpozitívabb módon gyakoroljátok ezt a szabad akaratot ettől a pillanattól kezdve, ebben az életben, a Föld bolygón. Tudjuk ezt, érezzük ezt, és minden nap tanúi vagyunk ennek azokkal a Földön, akik készen állnak arra, hogy megtegyék azt a hitbeli ugrást, és messzebbre menjenek, mint ahová bármely más ember eddig eljutott.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page