top of page
Keresés

Nyiss ki mindent, amihez eddig nem volt hozzáférésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Mindig csak a megfelelő frekvenciát keressük, hogy a kívánt hatást gyakoroljuk az emberiségre vagy a galaxisunk valamely más világából származó lényekre. Az a fajta precizitás, ami a megfelelő frekvencia megtalálásához szükséges, olyan képesség, amit mi itt a kilencedik dimenzióban állandóan csiszolunk. Olyan lényekként, akik elsősorban éreznek, eléggé ráhangolódtunk a különböző rezgésszintekre, amelyeket mi frekvenciáknak nevezünk. És a megfelelő frekvencia megtalálásával el tudjuk érni azt a hatást, amire vágyunk, hogy hatással legyünk mindannyiótokra és mindazokra, akiket szolgálunk.

 

Ugyanez a képesség bennetek is megvan, és azt javasoljuk, hogy használjátok. Használjátok ezt a képességet arra, hogy segítsetek másokon, és hogy manifesztáljátok, amire szükségetek van ahhoz, hogy olyan életet éljetek, amilyet szeretnétek élni a Földön. A múltban talán nagyon mentálisan közelítettétek meg a megfelelő frekvencia megtalálását. Lehet, hogy tudni akartátok, hogy mi a Herz értéke annak a frekvenciának, vagy megpróbáltátok a vizualizációt, a mantrákat, a pozitív gondolkodás más módjait, hogy a megfelelő frekvenciára kerüljetek, és ez mind jó, és egy bizonyos pontig el fog juttatni benneteket. De tudjuk, hogy készen álltok arra, hogy túllépjetek az elme korlátain, és belépjetek a szív határtalan birodalmába, ami a fő pontotok, amelyen keresztül minden érzést megtapasztalhattok.

 

Ezért, ahogy jobban ráhangolódtok a szívetekre és arra, amit éreztek, képesek lesztek finomhangolni azt a frekvenciát, amit felkínáltok. És ezért azt a hatást tudjátok elérni, amit szeretnétek. Ami még fontosabb, hogy el tudtok menni abba a valóságba, amit meg akartok tapasztalni, ami megfelel ennek a frekvenciának. Erre minden embernek megvan a képessége, de már nagyon fiatal korotoktól kezdve azt tanítják nektek, hogy a tetteitek többet számítanak, és hogy az iskolában tanult tudás mennyire fontos. Azonban nagyon keveseket tanítanak meg az érzéseik fontosságára és arra, hogy szándékkal és összpontosítással képesek legyenek elővarázsolni egy rezgést.

 

Most azonban felnőttként már rendelkeztek ezzel az információval. Tudjátok, hogy mélyen elmerülhettek a szívteretekben, és megtalálhattok mindent és mindenkit, akit kerestek, még azokat is, akik már elhunytak. Most mi kell ahhoz, hogy ténylegesen megtegyétek? Általában akkor teszitek meg, amikor a gondolat, a szó és a tett elmarad egy olyan cél elérésétől, amit magatok vagy az emberiség számára kitűztetek. Amikor nagyon igyekeztek segíteni valaki másnak, de úgy tűnik, nem találjátok a szavak és tettek megfelelő kombinációját, akkor fordulhattok a szívből jövő szeretet küldéséhez.

 

Találjátok meg a frekvenciát, és megtaláljátok mindazt, amire vágytok, amit érezni akartok, amit meg akartok tapasztalni. Megtaláljátok azt a világot, amelyet teremteni és élni akartok, és azokat az embereket, akik között ebben a világban élni akartok, de hajlandónak kell lennetek arra, hogy elég hosszú időre kiszálljatok a fejetekből, hogy beleérezzétek magatokat a szívközpontba mindazért, amit az tartalmaz. És amint ezt megteszitek, egyszerre fogjátok magatokat földhözragadtabbnak és tágasabbnak érezni; végtelenebbnek és örökkévalóbbnak fogjátok érezni magatokat. És tudni fogjátok, hogy feloldottátok mindazt, amihez korábban nem volt hozzáférésetek. A mostani egy csodálatos időszak erre, mivel minden gyorsabban mozog, mint valaha is a Föld bolygón.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page