top of page
Keresés

Nem kell visszafejteni az UFO-kat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Teljesen meglepődünk az emberiségtől minden alkalommal. Soha nem szűnünk meg ámulni azon, amit képesek vagytok magatokból megteremteni. Tudjuk, hogy sokan közületek tisztában vannak azzal, hogy az embereket rendszeresen segítik a földönkívüliek, amikor a technológiáról van szó és a különböző területeken történő előrelépésekről. De sokkal kreatívabbak vagytok, amikor ecsetet nyomtok a vászonra, amikor dalt írtok, vagy amikor egy forgatókönyvet készítetek, amiből film lesz.


És a kreativitásotok nem áll meg itt. Az idők kezdete óta olyan kevéssel olyan sokat alkottatok, hogy tudjuk, hogy mindezekhez a technológiai vívmányokhoz egyedül is eljutottatok volna, ha soha nem fejtettetek volna vissza egy lezuhant UFO-t, és ha soha nem kaptatok volna segítséget semmilyen földönkívüli lénytől. Csodálatos teremtő lények vagytok, akik a felemelkedés útján járnak, és ezen az úton az emberiség születése óta jártok.


Nektek nincs szükségetek segítségre, de mi és a hozzánk hasonlók szeretünk segíteni. Szeretünk nektek egy lökést adni, megmutatni, hogyan csináltunk valamit, és tudjuk, hogy mindig a saját, egyedi stílusotokat fogjátok adni, bármit is kaptok, mert ti ilyen kreatívak vagytok. Tapasztalatokat kereső lelkek vagytok. Túl vagytok a túlélésen, és saját tudatosságotok kiterjedését fedezitek fel. Ez az, amikor a magasabb dimenziós síkokon lévő lények és kollektívák igazán izgatottak lesznek, mert akkor látjuk magunkat bennetek.