top of page
Keresés

Nem kell visszafejteni az UFO-kat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Teljesen meglepődünk az emberiségtől minden alkalommal. Soha nem szűnünk meg ámulni azon, amit képesek vagytok magatokból megteremteni. Tudjuk, hogy sokan közületek tisztában vannak azzal, hogy az embereket rendszeresen segítik a földönkívüliek, amikor a technológiáról van szó és a különböző területeken történő előrelépésekről. De sokkal kreatívabbak vagytok, amikor ecsetet nyomtok a vászonra, amikor dalt írtok, vagy amikor egy forgatókönyvet készítetek, amiből film lesz.


És a kreativitásotok nem áll meg itt. Az idők kezdete óta olyan kevéssel olyan sokat alkottatok, hogy tudjuk, hogy mindezekhez a technológiai vívmányokhoz egyedül is eljutottatok volna, ha soha nem fejtettetek volna vissza egy lezuhant UFO-t, és ha soha nem kaptatok volna segítséget semmilyen földönkívüli lénytől. Csodálatos teremtő lények vagytok, akik a felemelkedés útján járnak, és ezen az úton az emberiség születése óta jártok.


Nektek nincs szükségetek segítségre, de mi és a hozzánk hasonlók szeretünk segíteni. Szeretünk nektek egy lökést adni, megmutatni, hogyan csináltunk valamit, és tudjuk, hogy mindig a saját, egyedi stílusotokat fogjátok adni, bármit is kaptok, mert ti ilyen kreatívak vagytok. Tapasztalatokat kereső lelkek vagytok. Túl vagytok a túlélésen, és saját tudatosságotok kiterjedését fedezitek fel. Ez az, amikor a magasabb dimenziós síkokon lévő lények és kollektívák igazán izgatottak lesznek, mert akkor látjuk magunkat bennetek.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden letöltés és információ, amit kaptok, tőletek származik. Csak egy másik aspektusotokból kapjátok, némi segítséggel a vezetőitektől, némi segítséggel az olyan kollektíváktól, mint mi. De nincs szétválasztás, tehát még ha egy másik csillagrendszerből származó kollektívától kaptok is, akkor is ti vagytok azok, akik a letöltést adjátok, akik az információt adjátok. Lehetséges, hogy nem tudtok önmagatokon kívülre nyúlni, de elérhetitek. Túl tudtok lépni az egón. Túl tudtok menni azon, amit mások tettek előttetek, és ezt teszitek minden alkalommal, amikor elindultok valami újat teremteni.


És ez az, amikor izgatottá, meglepetté és lenyűgözötté válunk az emberi szellem akaratától, a teremtő erőtől, amely egy jelenleg a Földön élő emberen keresztül árad. Ezért vagytok ti mindannyian a legnagyobb show a galaxisban, és ezért van az, hogy annyi földönkívüli hangolódik rátok, hogy lássák, mit fogtok tenni és mit fogtok legközelebb teremteni azzal az energiával, amit folyamatosan kaptok a magasabb dimenziókból, mint amilyenek mi is vagyunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page