top of page
Keresés

Negatív gondolatok, hiedelmek és a rezgésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon jól ismerjük azokat a folyamatokat, amelyekkel mindannyian manifesztáljátok azt, amit a valóságotokba szeretnétek manifesztálni. Láttuk, hogy a gondolataitokat, az elméteket és azt a képességeteket használjátok, hogy arra összpontosítsatok, amit akartok, hogy megtapasztaljátok ezt a teremtést. Néhányan közületek tisztában vagytok azzal, hogy a valóságotok száz százalékát ti teremtitek, és ezért nagyon felháborodhattok magatokon, amikor olyan gondolatot gondoltok, ami ellentmond annak a valóságnak, amit meg akartok tapasztalni. Úgy érzitek, mintha szabotálnátok magatokat, amikor megengeditek, hogy egy olyan hiedelem jöjjön a felszínre, ami ellentétes azzal, amit meg akartok tapasztalni a valóságotokban.


Jobban szeretnénk, ha ezeket a pillanatokat lehetőségként látnátok. Ha tudatára ébredtek egy olyan gondolatnak vagy hiedelemnek, amelyet évtizedek óta tartotok (a tudatalattiban) életetek során, az kulcsfontosságú tényező a nem kívánt, korlátozó gondolat vagy hiedelem elengedésében. Ha egyszer tudatára ébredtél, akkor mélyebbre tudsz menni. Megkérdezheted magadtól, hogy amit gondolsz, annak van-e egy bizonyos rezgése. A válasz természetesen mindig "igen" lesz. Amint meghatározod annak a rezgését, amire gondolsz, akkor mélyebb megértésre juthatsz arról, hogy mi a te tipikus rezgésed. Ez a tudatosság nagyon jó szolgálatot fog tenni neked, mert nem tudod megváltoztatni azt, amit rezegtetsz, hacsak nem vagy tudatában annak, hogy mit rezegtetsz.


Ezért azt javasoljuk, hogy örüljetek, amikor egy ilyen nem kívánt és korlátozó gondolattal találkoztok. Ezek a ti támpontotok. Ezek a kenyérmorzsák, amelyek visszavezetnek benneteket ahhoz, amit lényetek legmélyén rezegtettek. És ismétlem, az, hogy mit rezegtettek, jelentős. Valójában így teremtitek meg a valóságotokat. Gondolhatsz gondolatokat egész nap, szándékosan, hogy megpróbáld elfedni azt, amit valójában rezegtetsz, de ezek önmagukban nem fogják befolyásolni a rezgésedet. Neked kell elvégezned a munkát. El kell ismerned, hogy a rezgés ott van, bele kell érezned, el kell engedned, és egy jobb érzésűre kell cserélned.


Aztán azt tanácsoljuk, hogy figyeld meg azokat a gondolatokat, amelyek a tudatos tudatosságodba kerülnek. Ezek aztán visszatükrözik neked azt a csodálatos munkát, amit a rezgésed megváltoztatásán végeztél. Ti vagytok a valóságotok teremtői, de mélyebbre kell mennetek a gondolatok elgondolásánál és a visionboardok létrehozásánál, ha gigantikus ugrásokat akartok tenni a manifesztációs képességeitekben. Mindannyian képesek vagytok gyönyörű életet élni, megtanítani másokat arra, hogyan éljenek gyönyörű életet, és befolyásolni az emberi kollektív tudatosságot azáltal, hogy megmutatjátok, hogyan lehetséges megváltoztatni az ember általános rezgését, és kimászni azokból a körülményekből, amelyek között az él, aki nem boldog.


Ti vagytok azok, akik vezetni fogják az emberiséget, és most itt a tökéletes alkalom, hogy elkezdjétek demonstrálni embertársaitoknak, hogyan valósul meg a manifesztáció valójában ott a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page