top of page
Keresés

Nagyon ébren vagy?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon ébren vagyunk abban a tudatban, hogy kik vagyunk valójában a Forrás aspektusaiként, és amikor olyan lények jelenlétében vagytok, akik ezt tudják, ez a tudás átragad minden egyes emberre. Ez azt jelenti, hogy jobb, ha olyanok társaságába kerülsz, akik ezt a tudást igazságnak és nem hiedelemnek tartják, és ez az oka annak, hogy az emberek életük során gurut, vagy több gurut is szoktak választani. Ezek a közvetítések nem csak arról szólnak, hogy tanításokat, spirituális gyakorlatokat vagy információkat adnak nektek. Ezek elsősorban és mindenekelőtt arról szólnak, hogy ráhangolódást adnak nektek. Arról szólnak, hogy mindegyikőtöket emlékeztessenek arra, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, akik emberi lényeknek adják ki magukat.


Lényegében emberi tapasztalatotok van, miközben teljesen beveszitek az előadást. Módszeres színészek vagytok, akik a lehető legtökéletesebben játsszák a szerepüket, és mi már nem játszunk többé. Mi továbbra is teljesen emlékszünk arra, hogy kik és mik vagyunk valójában, és ezt az energetikai közvetítést kínáljuk fel bárkinek és mindenkinek, aki szintén érdekelt ebben a tapasztalatban. Nos, ez nem mindenkinek adatik meg.


Néhányan, akár tudnak róla, akár nem, még mindig azzal az elképzeléssel játszanak, hogy ők maguk csak egyszerű emberi lények, és az embereknek szükségük van erre ahhoz, hogy nagyon különleges tapasztalatokra tegyenek szert. Amikor tehát azon tűnődtök, hogy ez és ez miért nem ébredt még fel, és azt gondoljátok, hogy azért van, mert egyszerűen nem tudtatok eljutni hozzá, gondoljátok át újra. Az a lélek még mindig szeretné átélni ezt a tapasztalatot, és még nem ébredt fel az álomban, hogy megadhassa magának azt a különleges emberi tapasztalatot, amit csak alvó állapotban lehet átélni.


De hűnek kell lennetek önmagatokhoz, és hűnek kell lennetek a célotokhoz itt a Földön, és mivel tudjuk, hogy szellemileg ébren vagytok, elmondhatjuk nektek, hogy az egyik legnagyobb küldetésetek itt a Földön az, hogy csak tartsátok meg azt a tudást, hogy kik vagytok valójában, és aztán legyetek jelen másokkal, akiknek még nem sikerült hozzáférniük ehhez a tudáshoz önmagukban, bármilyen okból kifolyólag. Ne aggódjatok miattuk, mert mindenki rendben lesz, és mindenki lelke olyan tapasztalatokat tervez számukra, amelyek felébresztik őket. Ha már elégszer átéltetek bizonyos tapasztalatokat, és megkaptatok mindent, amire szükségetek volt azokból a tapasztalatokból, akkor nincs értelme tovább folytatni a tapasztalatokat.


Nézzünk egy példát. Tegyük fel, hogy gyerekkorodban zaklattak, és ez hatással volt az önbecsülésedre, a szorongásod szintjére, és rengeteg düh van benned a zaklatás következtében. Most, felnőttként még mindig járhatsz félelemben és szorongásban, hogy valaki megfélemlít, vagy valamilyen módon elnyom, de ha feldolgozod a fiatalkori traumádat, nem fogod újra megteremteni magadnak ezt az élményt. Ezért jó, ha felismered, hogy mit hordozol magadban félelem, szorongás, harag stb. formájában, és jó, ha elengeded ezeket azáltal, hogy megengeded magadnak, hogy érezd, ahogy ezek az energiák, ezek az érzelmek átjárnak téged.


És akkor meg tudtok bocsátani azoknak a többieknek, akik terrorizáltak benneteket, és akkor el tudjátok engedni a félelmet és a szorongást, hogy újra piszkálni fognak benneteket valamilyen módon, és akkor nem fogjátok magatokhoz vonzani azokat a lelkeket, akik beleegyeznek abba, hogy eljátsszák a felnőttkori zaklatótok szerepét, mert többé nem lesz rájuk szükségetek, hogy ezt tegyék. És akkor elkezdhettek döntéseket hozni arról, hogy milyen típusú emberekkel akartok társulni, és milyen típusú emberekkel akartok együtt lenni, és hagyhatjátok, hogy az ő tudásuk arról, hogy kik is ők valójában, átragadjon rátok, és megadják nektek azokat a ráhangolódásokat, amelyekre vágytok. Mindannyian szeretnénk a lehető legnagyobb mértékben megtartani azt a tudást, hogy kik is vagyunk valójában, és mindannyian képesek vagyunk rá, ha meghozzuk a szükséges döntéseket, hogy mindig teljes mértékben emlékezzünk arra, hogy kik is vagyunk valójában, nem csak akkor, amikor a körülmények tökéletesek. És ahonnan mi nézzük, ti most mindannyian ott tartotok."


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page