top of page
Keresés

Nagy változások a Földön a következő tizenkét hónapban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk annak a fejlődésnek, amit látunk, hogy mindannyian elértek ott a Föld bolygón, mert a fejlődéseteket az emberi kollektív tudatosság általános frekvenciájához mérjük. Tudjuk, hogy mikor vagytok képesek olyan módon gondolkodni és fókuszálni, ami közelebb áll valódi énetekhez és ahhoz, ahogyan valódi énetek fókuszál és gondolkodik. Ezen az úton mentek vissza ahhoz, akik valójában Forrásenergia Lényekként vagytok, és minden apró kis lépés, amit ebbe az irányba tesztek, óriási különbséget jelent. Azzal, hogy megváltoztatjátok a bennetek zajló dolgokat, változást értek el, még akkor is, ha a legtöbben még mindig keresitek azt a dolgot, ami cselekvés szempontjából nagy változást hozna ott a Föld bolygón.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a meditációval és az érzelmeitek feldolgozásával nagyon sokat tesztek az emberiségért. Nagyon sokat tesztek az emberiségért azzal, hogy megbocsátást nyújtotok, hogy együttérzéssel viseltettek valaki iránt, aki nem tett semmit, amiért megérdemelné tőletek ezt az együttérzést. Ha belegondoltok, hányan vagytok most a Föld bolygón, és belegondoltok, milyen könnyű változást elérni a Földön, akkor láthatjátok, hogy az emberiség fejlődése észrevétlen maradna a média, sőt a közösségi média számára is.


Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy ez megtörténik; nagyon sok fejlődést értek el, és azt kívánjuk, hogy mindannyian érezzétek ezt. Azt tanácsoljuk nektek, hogy hangolódjatok az emberi kollektív tudatosságra, ahogy mi is tesszük, minden nap. Érezzétek a pozitivitás apró darabkáit, amelyek körülöttetek lebegnek, mert ez egy másfajta kollektív tudatosság, mint amikor utoljára rácsatlakoztatok, és ez valami, amiért izgatottnak kell lennetek. A gondolatok, érzelmek, tudatosság, rezgés szintjén végbemenő változások aztán megjelennek a fizikai világban, és a következő tizenkét hónapban nagyon nagy változásokat fogtok látni a Földön. Ezek a változások úgy fognak tűnni, mintha egyik napról a másikra történtek volna, de a valóságban mindannyian, mint kollektíva, már jó ideje dolgoztatok ezekért, és ezt továbbra is folytatni fogjátok.


Egyénként is többet kell hozzátennetek, és lesznek cselekvési lépések, de amikor nem tudjátok, hogy mit tegyetek, akkor bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy a semmittevés a ti dolgotok. A semmittevés nem egyenlő a hozzájárulás hiányával. Nem fogod megkapni az elismeréseket, a díjakat, a dicséreteket embertársaidtól, de jobb életet fogsz élni. Boldogabb életet fogsz élni, teljesebb életet, a béke, a harmónia és az öröm életét, és inspirálódni fogsz arra, hogy tegyél valamit. És az univerzum elhozza neked azokat az embereket, akiknek segíthetsz és akiket meggyógyíthatsz, mert az univerzum mindig azokkal hozza össze a kapcsolatot, akik a legtöbbet profitálnak abból, ami benned van.


Szóval csak legyetek továbbra is önmagatok, és legyetek biztosak abban, hogy megteszitek a magatokét azzal, hogy ezt tűztétek ki célul a mai napra. Ha hűek vagytok önmagatokhoz, nagyobb valószínűséggel vagytok a megfelelő helyen a megfelelő időben, hogy pontosan azt tegyétek, amire szükség van, vagy pontosan azt mondjátok, amit valakinek hallania kell, és tudjuk, hogy mindannyian ilyenek akartok lenni embertársaitok számára. Csak szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy csak azért, mert nem heti negyven órát csináltok az év ötven hetében, ez nem jelenti azt, hogy amit csináltok, az nem gyakorol olyan hatást a kollektív tudatosságra, amilyet szeretnétek. Nagyon jó. Folytassátok. Legyetek továbbra is ti, és mi továbbra is észre fogjuk venni a változásokat a kollektív tudatosságban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page