top of page
Keresés

Nagy változások 2021 hátralévő részében


∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk, hogy veletek lehetünk, mint mindig, és nagyon izgatottak vagyunk amiatt, amit látunk, hogy mindannyian teremtetek a 2021-es naptári évnek ebbe az utolsó szakaszába lépve. Látjuk, hogy nagyobb hatalom pozíciójába léptek önmagatokban, mivel elkezdtétek felismerni, hogy valóban a bennetek rejlő erőre kell támaszkodnotok ahhoz, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek, és úgy éljetek, ahogyan élni szeretnétek. Bárki, aki abban a feltételezésben élt, hogy a külső körülményeknek kell meghatározniuk, hogyan éljen és hogyan érezzen, annak ez a hiedelem a feje tetejére állt. A mostani életkörülményeitekkel, egy globális világjárványt átélve, különböző kiigazításokat kellett tennetek annak érdekében, hogy boldogulni tudjatok.

Rengeteg plusz időtök volt arra is, hogy teremtők legyetek, hogy tudatosan és megfontoltan figyeljétek azt a rezgést, amit az univerzum felé küldtök. És ennek eredményeként sok csodálatos alkotás van odakint, amelyek arra várnak, hogy harmonizáljatok velük. Látjuk bennetek a készséget arra, hogy átvegyétek az irányítást az életetek felett azáltal, hogy átveszitek az irányítást a rezgésetek és a teremtésetek felett, e rezgés felajánlásának eredményeként.

Olyan csodálatos látni, hogy mennyi szépség és csoda áll előttetek, és annyira örülünk, hogy segíthetünk nektek eljutni ezekhez a teremtéseitekhez. Tudjuk, hogy ez sokatok számára nyilvánvaló kijelentés, de tényleg az érzéseiteket kell követnetek ahhoz, hogy át tudjatok lendülni ahhoz, amit már megteremtettetek. Elkezdhetitek érezni azokat a rezgéseket, amelyeket a teremtéseitek kibocsátanak, mert szó szerint hívnak benneteket magukhoz, és ez valóban egy csodálatos időszak számotokra, hogy hozzáférjetek ahhoz, amit már megteremtettetek, mivel ismétlem, bizonyára úgy tűnt, mintha korlátozásokkal sújtottak volna benneteket. Valójában arra vezettek benneteket, hogy figyelmeteket arra a helyre irányítsátok magatokban, ahol tudjátok, hogy kik vagytok valójában, ahol a leggyorsabban és a legmagasabb rezgésszámon rezegsz.

Itt az ideje a nagy változásoknak a világotokban, és ezek a nagy változások akkor kezdődnek, amikor hajlandóak vagytok úgy látni magatokat, mint akik alkotnak, ahelyett, hogy úgy látnátok magatokat, mint akiket elnyomnak. Ez egy monumentális különbség abban, ahogyan magatokat és a valóságotokat látjátok, valamint a többieket, akik szerepet játszanak a valóságotokban. Akármennyire is vagytok felébredve, kérlek, tartsátok észben, hogy mindenki az életetekben azért van, hogy segítsen nektek még jobban felébredni arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, és ennek az igazságnak az alkalmazására. Túlléptek azon az időn, amikor még csak tudjátok, hogy kik vagytok valójában, és hogy ti teremtitek a valóságotokat, és beléptek abba az időbe, amikor megtapasztaljátok ezeket az igazságokat az életetekben és az egész világban, amelyben éltek.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page