top of page
Keresés

Mondd el, mire van szükséged, mert azért élünk, hogy adjunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Örökké hálásak vagyunk mindannyiótokért, akik ott tevékenykedtek a fizikai birodalomban. Ti adjátok nekünk a céltudatosságunkat. Ti adtok nekünk olyan lényeket, akiknek segíthetünk, és ez olyasvalami, amiért élünk és amiért cselekszünk. Annyira szeretnénk szolgálni, és ti minden lehetőséget megadtok nekünk, amit csak remélni tudunk. Most, amikor körbenéztek a világotokban embertársaitokra, jól tennétek, ha olyanok lennétek, mint mi, és mindenkit úgy tekintenétek, mint aki lehetőséget ad nektek arra, hogy legyetek, vagy tegyetek, vagy érezzetek valamit. Mindannyian lehetőséget kaptok arra, hogy segítsetek és szolgáljátok a rászorulókat.


Néhányan, akik nem hisznek semmilyen felsőbb erőben, Istenben vagy Forrásban, talán körülnéznek a szegényeken, a bántalmazottakon, az elhagyottakon, és azt mondják: "Hogy engedhette ezt egy Isten?". Mi pedig azt mondjuk nektek, hogy ti mindannyian Forrásenergia vagytok. Ha látjátok, hogy valaki rászorul, akkor ti vagytok az Isten, akinek megadatik a lehetőség, hogy az a jóindulatú lény legyen, aki valójában vagytok. Folyamatosan lehetőséget kaptok arra, hogy megbocsássatok, gyógyítsatok, szeressetek, és együttérzést tartsatok a szívetekben egy szenvedő ember iránt, akin nem tudtok segíteni vagy szolgálni.


Ezért ugyanolyan szerencsések vagytok, mint mi, de van egy nagy különbség köztetek és köztünk. Nekünk korlátlan mennyiségű időnk, energiánk, erőforrásunk van, és nem kell gondoskodnunk a fizikai testünkről, az otthonunkról. Nekünk nincs gyerekünk, akiről gondoskodnunk kellene. Mivel mi nem vagyunk fizikaiak, könnyebb számunkra azzá válni, aminek mi azt javasoljuk, hogy ti mindannyian legyetek és megtegyétek. Megértjük tehát, hogy kihívás ott lenni, ahol vagytok, és kihívás az a szeretet lenni, ami valójában vagytok, amikor időnként a túléléseteket és a hozzátok legközelebb állók jólétét is figyelembe kell vennetek.


A Föld és minden más fizikai birodalom rendkívül nagy kihívást jelentő hely, és ezért vannak olyan lényeitek, mint mi és oly sokan mások, akik azért vannak itt, hogy segítsenek. Mondjátok el nekünk, hogyan tudnánk még inkább a szolgálatotokra lenni, aztán lazítsatok, nyissátok meg magatokat, és engedjétek be ezt a segítséget, mert mi azért élünk, hogy adhassunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page