top of page
Keresés

Miért nem tartós a legtöbb romantikus kapcsolat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Mindent megadunk magunknak, amire szükségünk van ahhoz, hogy önmagunk legjobb változatai legyünk mindannyiótok és az összes többi lény számára, akiknek segítünk ebben az univerzumunkban. Nem fogjuk vissza magunkat, amikor arról van szó, hogy megadjuk magunknak azt a szeretetet és együttérzést, amit másoktól oly szívesen kapunk. Az egyik legnagyobb titok, amit nem tanítanak meg nektek az iskolákban vagy a vallásokban, hogy ha azt akarjátok, hogy mások egy bizonyos módon bánjanak veletek, akkor először magatokkal kell úgy bánnotok, ahogyan ti szeretnétek, hogy bánjanak veletek.


Ez az aranyszabály második része, amiről beszélünk. Igen, úgy akartok bánni másokkal, ahogyan ti szeretnétek, hogy bánjanak veletek, de nektek is úgy kell bánnotok magatokkal, ahogyan ti szeretnétek, hogy mások bánjanak veletek. Az univerzum egy óriási tükör, és mindig azt tárja elétek, ami bennetek zajlik, nem pedig azt, amit szeretnétek, hogy a világ gondoljon vagy lásson. Bármit is szeretnétek, hogy mások gondoljanak és mondjanak rólatok, gondoljátok ezeket a gondolatokat és mondjátok ezeket a dolgokat magatoknak. Mondjátok meg az univerzumnak, és mutassátok meg az univerzumnak, hogy mit szeretnétek, hogy visszatükröződjön rátok embertársaitoktól.


Sokkal többet tudtok adni másoknak, ha először önmagatokban érzitek magatokat teljesnek és egésznek. Ez a fő oka annak, hogy a legtöbb romantikus természetű kapcsolat nem működik, vagy nem tart, amíg a halál el nem választ benneteket. Ez azért van, mert a kapcsolatban legalább az egyik személy a másiktól vár valamit, amit ő maga soha nem tudott megadni magának. És eleinte a másik személynek könnyű ezt megtennie, de végül az élet más aspektusaiba merül, és elfelejti megadni a partnerének azt, amire a partnerének szüksége van és amire vágyik. És ez az, amikor a kapcsolat általában kifullad.


Ha azonban a magadhoz való viszonyodat prioritássá teszed, akkor végtelen mennyiségű szeretetet, dicséretet és imádatot kaphatsz embertársaidtól. Ez olyasmi, amit szívesen látnánk, ha tanítanának az állami iskolarendszeretekben, de sajnos még csak nem is beszélnek róla a tantervben. A legtöbbeteknek pedig felnőtt koráig kell várnia, hogy rájöjjetek, mi hiányzik az életetekből évtizedek óta. Azért vagyunk itt, hogy engedélyt adjunk nektek, hogy megadjátok magatoknak mindazt, amit szeretnétek és amire szükségetek van embertársaitoktól, és mindenki mást hagyjatok békén, egyelőre. Csak bízzatok abban, hogy elkezdik majd visszatükrözni nektek azt az önszeretetet, aminek életetek ezen pontjától kezdve szentelitek magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page