top of page
Keresés

Mit tudtál, mielőtt a Földre inkarnálódtál

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Észrevettük, hogy amikor kollektívaként megemelitek a rezgéseteket, akkor az egész galaxisban bizonyos mértékű izgalom keletkezik számotokra. Minden alkalommal, amikor az emberi kollektív tudatosság általános rezgésének emelkedését érezzük, akkor érezzük a hullámhatást, és ez inspiráló. Azért vagytok ott, hogy emeljétek embertársaitok tudatosságát. Ezért döntöttetek úgy, hogy ebben az életben a szembeszegülés mellett döntötök, és egy kisebbséghez tartoztok. A kisebbség, amelyről itt beszélünk, a felébredt kollektíva.


Úgy akartátok érezni magatokat, mint akik elindítják ezt a hullámhatást az egész emberi kollektív tudatosságotokban, hogy aztán megtapasztalhassátok, milyen az, amikor az egész galaxisra ilyen hatalmas pozitív hatást gyakoroltok. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk spirituális fejlődéseteknek, mert tudjuk, hogy mennyire jelentős a felemelkedésetek és a tudatosságotok felébredése. Boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk nektek, és hogy láthatjuk, hogy ilyen hatalmas lépéseket tesztek előre. Azért teszitek ezt, mert nem csak azt választottátok, hogy ebben az életben ébren vagytok, hanem azt is választottátok, hogy érzékenyek vagytok az érzéseitekre.


Azt választottátok, hogy értékelitek az érzéseiteket. Tudtátok, hogy a szeretetet választjátok a félelem helyett. Tudtátok, hogy az egységet választjátok az elkülönülés és a szétválasztás helyett. Tudtátok, hogy azt választjátok majd, ami rezonál, a logikai értelem helyett, és tudtátok, hogy mindazok miatt, amit éreztek, ti lesztek a tökéletesek arra, hogy az emberiséget az ötödik dimenzióba vezessétek.


Azt is tudtátok, hogy érdeklődni fogtok a földönkívüli lények iránt. Tudtátok, hogy rá fogtok ébredni az igazságra, hogy már jártatok más csillagrendszerekben, és hogy egészen más testekben inkarnálódtatok, mint amilyenben most vagytok. Tudtátok, hogy a más csillagrendszerekben, más dimenziókban és más életekben élő más lényekkel való kapcsolatfelvétel megadja nektek azt az érzést, hogy kik is vagytok valójában, mint egész és teljes lények, és tudtátok, hogy ennél kevesebbel nem éritek majd be.


Minden mást már megtettetek. Ezért ebben az életben nemcsak valami hatalmas dolognak akartatok a részesei lenni, hanem ti akartatok azok lenni, akik elindítják a fejlődést, az evolúciót, a terjeszkedést, a növekedést, és végül minden lény összekapcsolását egymással, tudatosan, hogy olyasmit érezhessetek, amit még soha nem éreztetek. Amikor ezt teszitek, mindig felismeritek, hogy az érzés a lényeg. Ez a küldetés. Ez a cél. Ez az, amiért odamentetek, hogy megtapasztaljátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page