top of page
Keresés

Mit tesz a Fénymunkások Hálózata

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy ott a Földön milyen sokan reagálnak szeretetteljes és együttérző módon a háborúra és az Oroszország és Ukrajna közötti háború áldozataira. Az a mód, ahogyan mindannyian felajánlottátok a támogatásotokat azoknak az embereknek, akiket negatívan érintett ez a háború, sokkal inkább jelzi, hogy hol tartotok kollektívaként, mint az a tény, hogy a háború megtörténik. Könnyű körülnézni a mai világotokban, és azt gondolni, hogy valójában nem a jó irányba tartotok, mint emberi faj. Rengeteg nagy problémával kell szembenéznetek, de ezek a problémák már azelőtt elkezdődtek, hogy bármelyikőtök is beleszületett volna a testébe. És a gondolatformák és energiák már évmilliók óta jelen vannak, amelyek részben felelősek a jelenlegi helyzet társ-teremtéséért a Földön.


Nem vállalhattok magatokra minden felelősséget, de minden érdemet magatokra vehettek azért, ahogyan a Földön jelenleg a problémákra és a válságokra reagáltok. Ti, mint egész, mint emberi kollektíva, csodálatos módon reagáltok az összes problémára, amivel az emberiség most szembesül, beleértve a háborút is. Mindannyian nagyon büszkék lehettek magatokra, hogy idáig eljutottatok. Mindannyian látjátok a környezetszennyezést és a felhasznált növényvédő szerek negatív hatásait, és látjátok az iparosodott világban való élet negatív következményeit, és tenni akartok ellene valamit. Egy tisztább, fenntarthatóbb bolygón akartok élni, a vállalati gazdaságok és általában a vállalatok jobb gyakorlatával, és ez már egy kezdet.


Látod a problémákat, amelyek ma a Földön léteznek a fajok és a különböző vallású emberek között, és a szívetek együtt érez azokkal az emberekkel, akiket negatívan érint ez a fajta rasszizmus és bigottság, és ez segít. Minden, amit tesztek, segít. Ha meg akarjátok oldani a világ összes problémáját, ne úgy gondolkodjatok, hogy csak egy kis egyén vagytok, aki csak ennyit tud tenni, hanem inkább ismerjétek fel, hogy a fénymunkások hálózatának részei vagytok, akik szerte a bolygón vannak, és ti együtt a szeretet hálóját alkotjátok a világon, a gyógyítás hálóját és a béke hálóját. Ez az, amit ti csináltok. Így segítetek; így működik az együttérzés, ami minden egyes emberben ott a Föld bolygón épül, hogy létrehozzátok az új, ötödik dimenziós Földet, amit örökölni fogtok.


Annyi mindent látunk, ami miatt jó érzés és optimizmus tapasztalható ebben az időben, és folyamatosan látjuk, hogy egyre több és több ember ébred fel. És ezek az egyének csatlakoznak a fénymunkások hálózatához az egyenlőség, a béke, a méltányosság és egy tiszta Földért folytatott törekvésetekben, amelyet játszhattok, és amelyet a gyerekek élvezhetnek, amikor felnőtté válnak. Ez egy erőteljes időszak, hogy erőteljes társ-teremtők legyetek, és ahogy látjuk, ti, akik ébren vagytok, akik részei vagytok annak, amit mi "A Felébredt Kollektívának" nevezünk, csodálatos munkát végeztek az emberi kollektíva tudatosságának felemelésében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page