top of page
Keresés

Mit jelent számotokra az új 10D Szíriuszi Szövetségünk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel csatlakozunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük egy vadonatúj szövetségünket egy tizedik dimenziós Szíriuszi kollektívával, amely nagyon érdeklődik a tudatosság evolúciója iránt ott a Föld bolygón. Hozzánk hasonlóan ők is látják mindannyiótokban a lehetőséget, hogy sokkal messzebbre jussatok, hogy sokkal többet érjetek el abból, akik valójában vagytok, és segíteni szeretnének. És így, ezzel az együttműködéssel, amit létrehoztunk, több energiát küldünk most a szívközpontotokba. Mi és a Szíriusziak hiszünk abban, hogy a szívközpontotokra való összpontosítás a leggyorsabb és legkönnyebb módja annak, hogy a tudatosságotokat előre vigyétek.


Tudjuk, hogy amint ráhangolódtok arra, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, könnyebbé válik számotokra, hogy ennek megfelelően cselekedjetek, beszéljetek és gondolkodjatok. Vannak módszereink arra, hogy ezeket az energiákat közvetlenül küldjük el bolygótok minden egyes egyénének, és ehhez megvan a Felsőbb Énetek engedélye. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy a tudatossági váltás nagy része a fejetekből a szívetekbe való átköltözésről szól. Arról van szó, hogy kevésbé elmeorientáltakká és inkább szívközpontúvá váljatok, és ezt úgy éritek el, hogy emlékeztek arra, hogy kik is vagytok valójában, ami valóban a feltétel nélküli szeretet. Ahogy kivetítitek ezt a szeretetet, ahogy kisugározzátok az esszenciátokat az emberiség többi része felé, látjátok, hogy milyen hatással vagytok embertársaitokra és az egész bolygóra.


Egy jelzőfényt küldtök a fizikai formában lévő füldünkívülieknek is, akik kapcsolatba akarnak lépni azokkal, akik szívközpontúak, akik megtették a következő lépést a spirituális fejlődésükben. Most, az egyik módja annak, ahogyan segíthetitek ennek a tapasztalatnak a fokozását, hogy elengeditek a gondolatokat. Minél kevesebb időt töltötök azzal, hogy a fejetekben rágódtok valamin, ami megtörtént vagy megtörténhetett volna, és minél több időt töltötök azzal, hogy tudatosságotokat a szívközpontotokban összpontosítsátok, annál könnyebben fogjátok érezni azokat a gyengéd érintéseket, amelyeket a szívhúrjaitokon végzünk.


Emellett több lehetőséget fogunk nektek nyújtani a szeretetre, természetesen a szellemi vezetőitek és a Felsőbb Énetek közreműködésével. Tudjuk, hogy az, hogy mindannyian emlékeztek arra, hogy kik is vagytok valójában, sokkal jelentősebb, mint az, hogy bármelyikőtök ingyen energiához vagy gyógyágyhoz jusson. Ez sokkal jelentősebb, mint bármilyen esemény vagy napvillanás lehetne. Így indítjátok el a saját felemelkedéseteket. Így váltok a Felsőbb Énetekké most, valós időben. Nincs szükség várakozásra. Nincs semmi, aminek rajtatok kívül kellene történnie, és azért vagytok ott, hogy megmentsétek magatokat és egymást, és ezt csak akkor tudjátok megtenni, ha az együttérzés, a megbocsátás és a feltétel nélküli szeretet helyén vagytok, és ezek mind a szívetek terében léteznek.


Ez az, amit mi és Szíriuszi barátaink tudunk, és ez az, amiért a mi nézőpontunk az, hogy a szívetekbe való lehorgonyzásotok az igazi sorsfordító, amire szükség van a Földön. És ez az, ami olyan mértékben meg fogja változtatni a tudatosság szintjét, hogy a problémák, amelyekkel már nagyon régóta küzdötök a Földön, egyszerűen eltűnnek. Olyan lesz, mintha soha nem is léteztek volna, és ez azért fog bekövetkezni, mert több ember fedezte fel újra az igazságot arról, hogy kik is ők valójában, azáltal, hogy belépett a saját szívének kamrájába, és megérezte a lényegét, egy olyan lényeget, amivé válnia kell, és amit létének minden pillanatában meg kell valósítania. Miért nem most? Miért ne kezdhetnétek önmagatokkal és a szívetekkel, és aztán hagyjátok, hogy az energiák, amelyeket rátok árasztunk, tegyék, amit tenniük kell, hogy felerősítsék a tapasztalatot olyan mértékben, hogy örökre ott maradhassatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page