top of page
Keresés

Miről szólnak ezek a kihívásokkal teli átmeneti idők

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon sok mindent észrevettünk az életről ott a Föld bolygón, és tudjuk, hogy nagyon sokan közületek kihívásokkal teli átmeneti időszakokat élnek át az életükben. Szeretnénk, ha mindannyian biztosak lennétek abban, hogy mindig lesz egy hatalmas kifizetődés számotokra, amikor továbbra is átmentek életetek kihívást jelentő körülményein. Lehet, hogy nem szeretitek megtapasztalni a kihívásokat, amikor azok megtörténnek, de ahogy szembenéztek velük, annyi jutalomban részesültök, mert fel kell emelkednetek, hogy megfeleljetek azoknak a kihívásoknak, amelyeket magatok elé állítotok.

 

Igaz, hogy ti magatok teremtitek meg a saját kihívásaitokat. A kihívásaitok nem az őseitek vagy a karmátok miatt érnek titeket. Azért jönnek hozzátok, mert ti, mint azok a lelkek, akik vagytok, pontosan tudjátok, hogy milyen kihívások hozzák ki belőletek a legtöbbet. Mindig a legjobb és legnagyobb lehetőségeket adjátok meg magatoknak a terjeszkedésre. Nos, mit értünk terjeszkedés alatt, kérdezhetitek. Ez egy nagyon jó kérdés. Azért vagytok ott, hogy felismerjétek, kik és mik vagytok valójában Forrásenergia Lényekként, de ez a felismerés nem egy csapásra juttat el benneteket a legmagasabb csúcsra.

 

Ezután egy olyan utazásra indultok, ahol tudjátok, hogy ez a végpont, és ez mindig egy végpont lesz, ami folyamatos mozgásban van. Ezért, amint megértitek, hogy a valódi énetekké váltok, tudatosabban tudtok belenőni abba a kitágultabb énetekbe, ami mindig is voltatok. Más szavakkal, megtapasztalhatjátok, milyen az, amikor onnan, ahol eddig voltatok, oda tartotok, ahová tartotok, és ez a mozgás olyan érzés, mintha még inkább önmagatokká válnátok. Ha tehát minden irányba kitágultok, nyilvánvalóan több lesz belőletek, amit megismerhettek és megtapasztalhattok.

 

És most nem a fizikai testetekről beszélünk. Arról az igazságról beszélünk, hogy kik vagytok, mint tudatosság, amely ismeri önmagát. Ezért, mivel érző lények vagytok, megkapjátok az önmagatok megismerésének a tapasztalatát, és az, hogy kik vagytok valójában, az a Forrásenergia. Tehát ezek a kihívások, amiket elétek helyeztek, azt a célt szolgálják, hogy megismerjétek, kik és mik vagytok valójában, és ezt tapasztalati úton kell megismernetek. Arra vagytok hivatottak, hogy ezt jobban megismerjétek, mint csak egy fogalmat, vagy egy hitet, vagy egy elképzelést.

 

Ezért, amikor kihívásokat helyeztek el magatok elé, azok nem csak bosszúságok. Nem csak azért vannak ott, hogy megakadályozzanak benneteket abban, hogy a szabadság, a kényelem, a luxus és az öröm életét éljétek. Azért vannak ott, hogy többet hozzanak ki belőletek, a megtapasztalóból, az igazi énetekből. Ahogy elfogadjátok az életetekben most jelen lévő minden kihívást, mint a ti teremtéseteket, és mint ami azért van ott, hogy többet hozzon ki belőletek, akkor hirtelen már nem is tűnnek olyan szörnyűnek. Nem úgy tűnnek, mintha valaki odakint azért tenné veletek, hogy elnyomjon benneteket.

 

És akkor felhagyhattok azzal, hogy a figyelmeteket azokra az emberekre irányítsátok, akik azt mondják nektek, hogy összeesküvés van ezzel vagy azzal kapcsolatban, és ezek az összeesküvők összefognak, hogy elnyomjanak benneteket. Amint felismeritek, hogy ez mind ti vagytok, és hogy mindezt magatokért teszitek magatokkal, akkor megáldhattok mindenkit, aki valaha is részese volt a tapasztalataitoknak, akár ismeritek őket, akár nem. Ez az egész a Forrásenergia örökké tartó terjeszkedéséről szól, és mindig is erről fog szólni mindannyiunk számára ebben az univerzumban és azon túl.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page