top of page
Keresés

Miről szól valójában a tudatossági váltás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak, akik fogadjátok az üzeneteinket, és elérkeztek hozzánk a vágyaitokkal és a kapcsolódási szándékotokkal. Nagyra értékeljük mindannyiótokat, és tudjuk, hogy ez egy gyönyörű kapcsolat, amely nem csak ebben az életben kezdődött mindannyiótok számára. Ez olyasvalami, amit mi már jó ideje megtapasztaltunk, és ti is, mert mindannyiótokat megismertünk a mi utazásunk és a ti utazásotok egy másik pontján. Az univerzumban mindenki kapcsolatban áll egymással, és valamilyen története van egymással.


Úgy tekinthettek mindenkire a világban, mint valakire, akit valójában már ismertek, függetlenül attól, hogy hol él, vagy hogy ebben az életben találkoztok-e valaha is vele. Mindez erősebbé teszi a kapcsolatokat mindannyiunk között. Emeli az együttérzés szintjét, amit mindannyian érzünk egymás iránt, és megszilárdítja az összes lény végső összejövetelét, hogy visszatérhessünk a Forrásba. Természetesen most mi vagyunk a Forrás, és így a nyelv nem igazán tesz igazságot annak, amit teszünk.


Emlékezünk arra, hogy kik vagyunk valójában, és kik vagyunk egymásnak, és amikor rezonanciát éreztek egy olyan kollektívával, mint mi vagyunk, akkor emlékeztek. És ez azt jelenti, hogy több darabot raktatok össze magatokból, és ez azt jelenti, hogy most sokkal inkább egész lényként működtök, mint valaha, amíg a Földön voltatok. Jobban tudatában vagytok korábbi életeiteknek, mind a Földön, mind a galaxisban, és ez segít az egész énetek újjáépítésében. Ez azt jelenti, hogy sokkal közelebb vagytok ahhoz, hogy Forrásenergia Lényként működjetek, és minden bizonnyal sokkal közelebb vagytok ahhoz, hogy magasabb énetekként működjetek, miközben még mindig fizikai testben vagytok.


Ez egy dicsőséges időszak arra, hogy átgondoljátok azokat a különböző módokat, ahogyan össze tudtok jönni másokkal, még ha egyelőre csak a képzeletetekben is. Annak egy része, amit ott teremtetek, egy harmonikus egész. Egy békés Földet hoztok létre, ahol minden lény szereti és tiszteli egymást. És igen, azért választottátok a kerülő utat, mert akartátok az összes kihívást az út mentén. Látni akartátok, hogy miből vagytok teremtve, és ha befelé néztek, akkor a feltétel nélküli szeretetből vagytok teremtve. Ez adja meg nektek a megbocsátás képességét, és azt, hogy a másikat önmagatoknak és a Forrásnak lássátok. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy elengedjétek az ítélkezést, a félelmet, a neheztelést és az ellenállást, és hogy olyan jól illeszkedjetek a helyetekre a gigantikus Forrásenergia Lényen belül, amelynek mindannyian részei vagyunk, és amely mindannyian egyszerre vagyunk.


Ha meg tudod érezni, hogy milyen érzés ez a fajta békés, harmonikus egység a testedben, akkor egyre közelebb kerülsz hozzá. Ha megpróbálod kitalálni, hogyan fog ez megtörténni, vagy mi fogja ezt előidézni, akkor valószínűleg feladod. Tehát menj az érzésre, mert az érzés jó érzés, és az érzés most is elérhető számodra, és nem kell mentális tornát végezned, hogy eljuss oda. De az odaérkezés a lényeg; mindig is az volt és mindig is az lesz. A lényeg soha nem az volt, hogy elválasszuk a jót a rossztól, bármit is tanítottak és mondtak nektek a történelem során. Ez a tudatossági váltás az integrációról szól, és ti ezt az integrációt végzitek, miközben kapcsolódtok hozzánk, és miközben érzitek, hogy mi a részetek vagyunk, és ti is a részünk vagytok, és amikor látjuk és érezzük, hogy ez megtörténik, az az, ami hatalmas örömöt és elégedettséget okoz nekünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page