top of page
Keresés

Mire valók a magas rezgésű energiák, amelyek rád irányulnak

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig nagyon arra összpontosítunk, hogy mi az, amiből többet szeretnénk érezni és megtapasztalni ebben az univerzumunkban. Ezért vagyunk képesek mindig találni valami jó hírt, amit átadhatunk az emberiségnek. Tudjuk, hogy az emberi szemszögből nézve nem minden megy olyan jól ott a Földön, de mi a pozitívumokra összpontosítunk, és arra összpontosítunk, hogy merre tartotok, ami mindig egy jobb hely. Az emberi kollektív tudatosság rezgése tovább emelkedik a frekvenciájában, és ti vagy érezhetitek ezeket a pozitív változásokat, vagy választhatjátok azt, hogy arra mutogattok, hogy mi a baj a mai világgal, vagy konkrétan az életetekkel, és ott ragadtok. A választás mindig a tiétek.


Számunkra ez nem is tűnik választásnak. Követjük az érzést, és követjük az érzést egészen a Forrásig. Soha nem szeretnénk egy helyen maradni, és ellenállni annak a helynek, ahol tartózkodunk, de az emberek újra és újra meghozzák ezeket a döntéseket. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek felismerni, hogy ezek választások, és hogy vannak jobb választások is, mint amiket eddig hoztatok. Használjátok a fókuszálás képességét, mert ez egy erőteljes eszköz, amely mindig a rendelkezésetekre áll. Fókuszáljatok, majd érezzétek, hogy amire fókuszáltok, az vajon annak a magasabb rezgésnek az áramlásába visz-e benneteket, ami állandóan azért érkezik, hogy az emberiséget szolgálja.


Amikor a jelenlegi energiákról beszélünk, mindig olyan energiákról beszélünk, amelyek magasabb rezgésűek és olyan energiákról, amelyek azért vannak, hogy mindannyiótokat szolgáljanak, de nem mindig az árral tartotok, és akkor érzitek a fájdalmat és a szenvedést, ami ebből a bizonyos választásból fakad. Úgy tekinthetsz ezekre a magasabb rezgésű energiákra, mintha azok levegő lennének. A legtöbb ember körül állandóan jó, belélegezhető levegő van, és mindenkinek az lenne a hasznára, ha tudatosan többet szívna be ebből a levegőből, egy kicsit mélyebben lélegezve, de vajon hányan teszik ezt valójában? Ugyanez a helyzet ezekkel a magasabb rezgésű energiákkal is, amelyek mindig beáramlanak, mindig támogatnak benneteket, és mindig pontosan azt adják nektek, amire szükségetek van.


Amikor elengeditek az ellenállásotokat, és úgy döntötök, hogy itt az ideje, hogy az árral haladjatok, ezek az energiák a tudatosságotok következő szintjére és egy jobb valóságba visznek benneteket, amit most megtapasztalhattok. Amikor tudatosítjátok ezeket az energiákat, és megérzitek őket, akkor zsigeri tapasztalatotok lesz arról, hogy mi is történik valójában. Ami valóban történik, az az, hogy mindig növekedtek, fejlődtök és tágultok, és ezt nem lehet megállítani, de végigmehettek ezen az utazáson rúgva, sikoltozva, kaparászva és karmolva, hogy megpróbáljatok ott maradni, ahol vagytok, vagy elengedhetitek magatokat és igazán élvezhetitek az utazást.


Érezzétek, hogy mi áll most rendelkezésetekre, és tudjátok, hogy egy kis összpontosítással, és talán néhány mély lélegzetvétellel hegyeket mozgathattok meg, pont onnan, ahol most vagytok. Ez pedig a beteljesülés és az öröm kielégítő életét jelenti.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page