top of page
Keresés

Mindent tudsz? Szerinted mi tudunk mindent?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon szívesen felfedezzük azt, amit nem tudunk. Annyira hajlandóak vagyunk elfogadni, hogy nem tudunk mindent, amit tudnunk kell, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon rugalmasak legyünk azzal kapcsolatban, hogy mi az, amiben hiszünk. Tudjuk, hogy van néhány alapvető igazság, és elfogadjuk, hogy ezek nem fognak változni, függetlenül attól, hogy milyen messzire megyünk a Forrásban. Azonban ennek az univerzumnak a módjai, és hogy mi működik és mi nem, ezek rugalmas igazságok, amelyekkel pillanatról pillanatra dolgozunk. Arra bátorítunk benneteket, hogy ti is tegyétek ugyanezt.


Amint azt hiszitek, hogy mindent kitaláltatok, kérlek, ismerjétek fel, hogy nem így van. Fizikai elmétek nem képes felfogni bizonyos fogalmakat és elképzeléseket, és még a hiedelmeiteket is erősen színezi az, amit tapasztaltatok és aminek ki voltatok téve. Nem akarjuk, hogy átadjátok a saját ítélőképességetek használatára vonatkozó hatalmatokat, még nekünk sem. Ha nem értesz egyet valamivel, amit adunk neked, mert nem érzed helyesnek, akkor bízz az érzéseidben. Azt is tudd, hogy az érzéseidet a hiedelmeid is színezhetik, és lehet, hogy olyan hiedelemhez ragaszkodsz, amin változtatnod kell. Amikor tehát válaszúthoz érkezel, vagy megrekedsz egy paradoxonban, ismerd fel, hogy nagyszerű lehetőséged van arra, hogy növekedj és bővülj, nemcsak abban, amit tudsz, hanem abban is, aki vagy.


Olyan kedves fénylények vagytok, és bizonyára sokkal fontosabb, hogy mit éreztek és mennyi szeretetet hoztok a Föld bolygónak és másoknak, mint az, hogy mit tudtok, és ezért olyan szomorú számunkra, hogy az emberek gyűlölik egymást a különböző hiedelmek miatt. Élni és élni hagyni. Hagyjátok, hogy mások ott legyenek, ahol vannak; hagyjátok, hogy azt gondolják, amit gondolnak, ti pedig úgy döntötök, hogy továbbra is szeretet maradtok, ami az, aki és ami valójában vagytok, és ha van mit tanulniuk tőletek, akkor lehetőséget adtok nekik. De amint egyszerűen elutasítod és/vagy gyűlölöd azt, amit valaki más hisz, akkor egy vonalat húzol a homokba, pedig a valóságban nincs is vonal. Nincsenek határok; mindannyian egyek vagyunk, és ez az egyik ilyen alapvető igazság. Senki sem létezhet a Mindenségen kívül.


Legyetek hajlandóak megváltoztatni a dolgok szemléletét, befogadni minden információt, és ne utasítsatok el valamit csak azért, mert az arra kényszerít, hogy megnézzétek a saját hiedelmeiteket. Ez nagy hiba, és ezt a hibát újra és újra látjuk elkövetni ott a Földön. Legyetek nyitottak, ahogyan nyitott szívűek is vagytok. Legyetek hajlandóak a változásra, mert azért vagytok ott, hogy megváltoztassátok a világot, és tudjátok, hogy a rugalmasságotok sokkal többet szolgál nektek, mintha merevek és hajthatatlanok lennétek bármiben, amit igaznak hisztek, különösen, ha ez a hit valaki mást tévedésbe ejt. Nem ezért vagytok ott; azért vagytok ott, hogy megváltoztassátok a véleményeteket. Azért vagytok ott, hogy szeretet legyetek, és ha nem aggódtok annyira a hiedelmeitek és mások hiedelmei miatt, akkor könnyebb az a szeretet lenni, ami valójában vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page