top of page
Keresés

Mindent tudsz? Szerinted mi tudunk mindent?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon szívesen felfedezzük azt, amit nem tudunk. Annyira hajlandóak vagyunk elfogadni, hogy nem tudunk mindent, amit tudnunk kell, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon rugalmasak legyünk azzal kapcsolatban, hogy mi az, amiben hiszünk. Tudjuk, hogy van néhány alapvető igazság, és elfogadjuk, hogy ezek nem fognak változni, függetlenül attól, hogy milyen messzire megyünk a Forrásban. Azonban ennek az univerzumnak a módjai, és hogy mi működik és mi nem, ezek rugalmas igazságok, amelyekkel pillanatról pillanatra dolgozunk. Arra bátorítunk benneteket, hogy ti is tegyétek ugyanezt.


Amint azt hiszitek, hogy mindent kitaláltatok, kérlek, ismerjétek fel, hogy nem így van. Fizikai elmétek nem képes felfogni bizonyos fogalmakat és elképzeléseket, és még a hiedelmeiteket is erősen színezi az, amit tapasztaltatok és aminek ki voltatok téve. Nem akarjuk, hogy átadjátok a saját ítélőképességetek használatára vonatkozó hatalmatokat, még nekünk sem. Ha nem értesz egyet valamivel, amit adunk neked, mert nem érzed helyesnek, akkor bízz az érzéseidben. Azt is tudd, hogy az érzéseidet a hiedelmeid is színezhetik, és lehet, hogy olyan hiedelemhez ragaszkodsz, amin változtatnod kell. Amikor tehát válaszúthoz érkezel, vagy megrekedsz egy paradoxonban, ismerd fel, hogy nagyszerű lehetőséged van arra, hogy növekedj és bővülj, nemcsak abban, amit tudsz, hanem abban is, aki vagy.


Olyan kedves fénylények vagytok, és bizonyára sokkal fontosabb, hogy mit éreztek és mennyi szeretetet hoztok a Föld bolygónak és más