top of page
Keresés

Mindent megkapni, amit kértél

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Minden egyes kéréseteket meghallgatjuk. Mindannyiótokat meghallgattunk, és megkaptuk utasításaitokat, vágyaitokat és a támogatásért való kiáltásotokat a szükség idején. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden a tökéletes időben érkezik hozzátok, akkor, amikor az megfelelő, és amikor beengeditek. Azért vagytok ott, hogy befogadók legyetek. Azért vagytok ott, hogy ti legyetek azok, akik felfedezik, akik meghatározzák, hogy mire van szüksége az emberiségnek, és aztán ott vagytok, hogy lehorgonyozzátok azt, amit kértetek magatoknak és másoknak.


A kéréseiteknek nem csak, hogy eleget teszünk, hanem megválaszolásra is kerülnek. Minden megidézett energiát megkaptok, különösen azok, akik szolgálatban vannak és azt akarják, ami mindenkinek a legjobb. Soha nem érezzük magunkat a legkevésbé sem túlterheltnek a kéréseitek miatt. Örömmel fogadjuk őket, és kérlek, ne feledjétek, hogy ha ébrenlétben beszéltek hozzánk, akkor alvás közben is abszolút hozzánk beszéltek, és ezek mindig kétirányú beszélgetések.


Nagyon világosan megértetek minket és a mi nézőpontunkat, és képesek vagyunk kérdéseket feltenni a kéréseitekkel kapcsolatban, és néha a kéréseitek, amelyeket alvás közben fogalmaztok meg, különböznek azoktól, amelyeket ébrenlét közben fogalmaztok meg. És néha tökéletesen egybevágnak, és ezek azok az alkalmak, amikor általában nagyon gyorsan megkapjátok, amit kértek, miután a kérés megtörtént.


Tudjátok, hogy azért vagytok ott, hogy segítsétek az emberiséget, és azért is, hogy spirituálisan növekedjetek, és bármennyire is szép lenne, ha ébrenlétben csak úgy megkapnátok mindent, amit kértek, és azonnal megkapnátok, amint kértek, nem ez a legjobb módja annak, hogy növekedési tapasztalatot szerezzetek. Kihívásokkal akartok szembenézni, hogy fejlődhessetek. Meg akarjátok tapasztalni a türelmet és a bizalmat is, amit csak akkor tudtok megtapasztalni, ha várnotok kell, és ha úgy tűnik, hogy nem kapjátok meg, amit akartok.


Mi szeretnénk a kollégáitok lenni. Mi akarunk azok lenni, akik veletek együtt dolgoznak. Meg akarjuk tanítani nektek azt, amit tudnotok kell ahhoz, hogy magatok is megtehessétek, mert tudjuk, hogy sokkal kielégítőbb lesz, ha láthatjátok, hogyan hangoltátok össze az energiátokat a kérésetekkel. És így kapjátok meg. Nem azért kapjátok meg, mert azt mondtátok, hogy "kérem" vagy "szépen kérem", és nem azért kapjátok meg, mert újra és újra kéritek. Akkor kaptok, amikor megtaláljátok az összhangot azzal, amit kértetek, és amikor az titeket szolgál, akkor a tökéletes időzítésben kapjátok meg.


És akkor továbblépünk a következő kihíváshoz, a következő vágyhoz, és a kérés és összehangolás következő köréhez. És minden alkalommal, amikor nagy lépéseket tesztek előre, hogy azokká a lényekké váljatok, akiknek a sorsotok szerint válnotok kell - az ötödik dimenziós felsőbb énetekké, ezek az aspektusaitok azonnal manifesztálódnak. Ez tehát jó gyakorlat számotokra. Gyakorolnotok kell, hogy arra összpontosítsatok, amit valóban akartok, hogy a következő körben, amikor a dolgok azonnal manifesztálódnak, csak azt kapjátok, amit valóban akartok, és ami hasznotokra és mások javára válik. Mindannyian így állítottátok be, és ez az a megállapodás, amit velünk és sok más segítővel kötöttetek. És ez egy jó rendszer, és ez a rendszer nagyon jól működik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page