top of page
Keresés

Minden megvĂĄltozhat egy szempillantĂĄs alatt

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy kapcsolatba lĂ©phetĂŒnk mindannyiĂłtokkal.


Nagyon örĂŒlĂŒnk, hogy megoszthatjuk veletek a nĂ©zƑpontunkat mindarrĂłl, amit ott a Földön Ă©ltek. Mindig örömmel osztjuk meg veletek, Ă©s azt is megĂ©rtjĂŒk, hogy perspektĂ­vĂĄnkat az fogja Ă©rtelmezni, aki a sajĂĄt egyedi mĂłdjĂĄn fogadja. Azt is tudjuk, hogy rengeteg perspektĂ­va lĂ©tezik odakint, Ă©s hogy ezek szĂĄma folyamatosan növekszik. SzeretnĂ©nk, ha mindannyian felismernĂ©tek, hogy ti vagytok az Ă©rtelmezƑi annak az ĂŒzenetnek, amit bĂĄrmelyik pillanatban kaptok, Ă©s hogy mindig a sajĂĄt egyedi lencsĂ©teken keresztĂŒl lĂĄtjĂĄtok a vilĂĄgot. Ez azt jelenti, hogy az, hogy nektek van sajĂĄt szemĂ©lyes tapasztalatotok valamirƑl, sokkal jelentƑsebb, mint az, hogy mit hisztek.


Amiben hisztek, az idƑ mĂșlĂĄsĂĄval vĂĄltozni fog, Ă©s talĂĄn a tapasztalataitok Ă©rtelmezĂ©se is vĂĄltozni fog idƑvel, de mĂ©g mindig tudjuk, hogy jobban jĂĄrtok, ha a sajĂĄt egyedi tapasztalataitokat keresitek, mintha az egyetlen igaz Ă©s helyes perspektĂ­vĂĄt kapnĂĄtok az Ă©letrƑl ott a Földön vagy bĂĄrmi mĂĄsrĂłl. Olyan sok tĂ©ma van, amirƑl az emberek szeretnĂ©nek egy magasabb perspektĂ­vĂĄt kapni, Ă©s ezĂ©rt gyakran ezt keresitek, mielƑtt eldöntenĂ©tek magatoknak, hogyan szeretnĂ©tek megtapasztalni az adott kĂ©rdĂ©st vagy tĂ©mĂĄt. Arra kĂ©rĂŒnk benneteket, hogy ne szaladgĂĄljatok körbe-körbe, keresve a helyes megközelĂ­tĂ©si mĂłdot, hanem inkĂĄbb kĂ©rdezzĂ©tek meg magatoktĂłl, hogyan szeretnĂ©tek megtapasztalni az adott tĂ©mĂĄt, bĂĄrmi legyen is az.


TeremtsĂ©tek meg a megtapasztalĂĄsotokat, Ă©s tudjĂĄtok, hogy bĂĄrmilyen hiedelem, amit ĂĄtvesztek, szĂ­nezi a megtapasztalĂĄsotokat, bĂĄrmi legyen is az, ami veletek vagy mĂĄssal törtĂ©nik az adott pillanatban. Hallgassatok a szĂ­vetekre; hallgassatok a belsƑ ĂștmutatĂĄsotokra, Ă©s kapcsolĂłdjatok a magasabb dimenziĂłkhoz Ă©s a magasabb frekvenciĂĄjĂș lĂ©nyek Ă©s tudatossĂĄgi ĂĄramlatok magasabb bölcsessĂ©gĂ©hez. AdjĂĄtok meg magatoknak ezt a tapasztalatot is, mert bĂĄrki mĂĄs bĂĄrmennyire is adhat nektek egy perspektĂ­vĂĄt vagy egy sor hiedelmet, sokkal kevĂ©sbĂ© van felkĂ©szĂŒlve arra, hogy tapasztalatot adjon nektek. Ez olyasvalami, amit nektek kell megkeresnetek magatoknak, hogy többet tudjatok tenni, mint csak hinni. TudhatjĂĄtok. Többet tudtok, Ă©s többet tanulhattok a tapasztalaton keresztĂŒl, mint az elmĂ©leten Ă©s a tudomĂĄnyos tanulmĂĄnyokon keresztĂŒl.


Arra vagytok hivatottak, hogy ott a Földön Ă©ljĂ©tek az Ă©leteteket, Ă©s minĂ©l inkĂĄbb keressĂ©tek a szĂĄmotokra elĂ©rhetƑ Ășj Ă©s Ă©rdekes tapasztalatokat, annĂĄl jobban fogtok szĂłrakozni, annĂĄl több emberrel fogtok talĂĄlkozni, Ă©s annĂĄl inkĂĄbb fĂ©lre tudjĂĄtok tenni egy pillanatra a hiedelmeiteket, Ă©s egyszerƱen csak egyĂŒtt lehettek valamivel vagy valakivel. Amint elkezdesz definiĂĄlni valamit, elkezded korlĂĄtozni, hogy mi az, Ă©s mi lehet szĂĄmodra. És ugyanez igaz az embertĂĄrsaitokra Ă©s embertĂĄrsaitok csoportjaira is, amelyeket sokkal könnyebb csak Ășgy egy szĂ©p kis dobozba tenni. Ne tegyĂ©tek ezt magatokkal vagy bĂĄrki mĂĄssal, Ă©s meg fogjĂĄtok tapasztalni, hogy ez az univerzum meg tud lepni benneteket, Ă©s bĂĄrmit megadhat nektek, amit csak akartok, beleĂ©rtve bĂĄrmilyen tapasztalatot.


Ne is ragaszkodjatok a sajĂĄt perspektĂ­vĂĄitokhoz, hanem legyetek nyitottak arra, hogy ĂĄtĂ©rezzĂ©tek, mi következik szĂĄmotokra, mi vĂĄltozhat meg egy szempillantĂĄs alatt, Ă©s mi vihet benneteket tovĂĄbb a terjeszkedĂ©s Ă©s a spirituĂĄlis fejlƑdĂ©s ĂștjĂĄn. Annyi minden van mĂ©g, amit mindannyian megtapasztalhattok, ezĂ©rt is vagytok annyira izgatottak Ă©s Ă©rdeklƑdƑk az Ășj dimenziĂłba valĂł ĂĄtlĂ©pĂ©s irĂĄnt, de ne feledjĂ©tek azt sem, hogy a dimenziĂł, amiben most vagytok, sokkal több dimenziĂłval rendelkezik, mint a valĂłsĂĄg egyetlen, statikus, korlĂĄtozott perspektĂ­vĂĄja. NyissĂĄtok meg magatokat, engedjĂ©tek el magatokat, Ă©s nĂ©zzĂ©tek meg, hovĂĄ visz benneteket az energiĂĄk jelenlegi ĂĄramlĂĄsa, mert garantĂĄljuk, hogy egy jobb Ă©rzĂ©sƱ helyre visz benneteket, mint ahol eddig voltatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanåcs, és örömmel kapcsolódtunk hozzåtok".

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page