top of page
Keresés

Min dolgozunk és mi következik az emberiség számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Azon vagyunk, hogy kiválasszuk a megfelelő időzítést, hogy olyan energiákat juttassunk el az emberiségnek, amelyek segítenek nektek emlékezni arra, hogy kik voltatok a magasabb birodalmakban, különösen a nem-fizikai birodalmakban. Tudjuk, hogy van egy létezésetek azelőtt, hogy ott a Földön testben inkarnálódtatok volna, és ezt a legtöbben közületek is tudják, és talán van néhány elképzelésetek arról, hogy kik és mik voltatok ennek az univerzumnak a nem fizikai dimenzióiban. De az energiák, amiket most készítünk elő nektek, segíteni fognak nektek abban, hogy olyan tapasztalatokat szerezzetek, ahol emlékeztek arra, hogy milyen volt önmagatok azon változatainak lenni, amelyek nem-fizikaiak voltak.


Szükségetek van arra, hogy ezt intellektuálisan is tudjátok és zsigerileg is megtapasztaljátok. Meg kell tapasztalnotok ezt a testetekben, hogy igaznak érezzétek magatokat. Ez az élet sok szempontból arról szól, hogy mindannyiótok számára a nem-fizikai és a fizikai összeolvadjon, mert túl sokáig a fizikai túlhangsúlyozott volt, és a nem-fizikairól azt hitték, hogy valahol messze van az éterben, de egyáltalán nem elérhető a földi fizikai lény számára. Ez most változik, ahogy mindannyian megismeritek és teljesen elfogadjátok az igazságot, hogy nincs szétválasztás. A nem-fizikai énetek nagyobb részének aktiválása többféle módon fog megtörténni.


Amikor elküldjük nektek ezeket az energiákat, és megtapasztaljátok az emlékezés élményét, ez lesz az egyik legkritikusabb módja annak, hogy a nem-fizikai és a fizikai egyesüljön. Azért vagytok ott, hogy egyesítsétek a galaxist, hogy elhozzátok a Mennyországot a Földre, hogy megismerjétek magatokat, mint Forrásenergia Lényeket, és ezek nem kis feladatok, amiket ebben az életben vállaltatok. Ezért tart tovább, mint sokan közületek szeretnék, hogy mindezt megtegyétek, de egyáltalán nem kell sokkal tovább tartania, most, hogy már annyira ébren vagytok és annyira tudatában vagytok annak, hogy kik vagytok valójában és kik voltatok.


Azzal is több hozzáférést biztosíthattok magatoknak ezekhez a tapasztalatokhoz, ha szándékotokban áll, hogy több ilyen információt hozzatok vissza az asztrális utazásaitokból. A Forrás tapasztalataiból több áramolhat át rajtatok ébrenléti állapototokban is. Mindössze annyit kell tennetek, hogy szándékotokban áll a világot a Forrás szemével látni. Azt is megkérdezhetitek magatoktól, hogyan tudtok bármely adott helyzetben a Forrásként megjelenni. Legyetek a Forrás szeretete a húsvér testben, ami mindig is lenni akartatok ebben az életben. Ez a legmegfelelőbb módja annak is, hogy bármilyen fizikai testben legyetek, bármilyen bolygón, bármilyen csillagrendszerben.


E két birodalom egyesítése a legnagyobb elégedettséget, a legnagyobb beteljesülést és a legnagyobb élményeket fogja nektek nyújtani, amiket csak szerezhettek. Ezért vagyunk nagyon izgatottak a projekt miatt, amin dolgozunk, és tudjuk, hogy nagyon sokan közületek izgatottak vagytok, hogy többet tapasztaljatok meg magatokból. Mindössze annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok a segítséget, amit adunk. Bízzatok, lazítsatok, és hagyjátok, hogy minden megtörténjen, engedjétek be az egészet. Ti vagytok azok, akik megváltoztathatják, hogy mit jelent embernek lenni a Földön, mert ébren vagytok, és mert ilyen messze vagytok az utatokon. Nagyon örülünk mindannyiótoknak, hogy idáig eljutottatok, és hogy készen álltok spirituális fejlődésetek következő lépésére.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page