top of page
Keresés

Mi vár az emberiségre?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon lenyűgöz minket az emberiség, mint mindig, de ezúttal azért, mert hajlandóak vagytok fenntartani a pozitív hozzáállást és szemléletet. Gyakran úgy tűnhet, hogy az emberiség a végzete szélén áll, és mégis, azok közületek, akik megértik a szándékotok és a fókuszotok erejét, tudják, hogy nem engedhettek a negativitásnak azzal kapcsolatban, hogy merre tart az emberiség. Tudjuk, hogy a new age-ben olyan történetek keringenek arról, hogy néhányan közületek az ötödik dimenziós Földön fogtok élni, mások pedig egy harmadik dimenziós bolygón ragadnak, és így ez néhány embernek reményt ad, mert hisznek abban, hogy a kiválasztottak közé fognak tartozni.


De amikor az egész emberiségre vonatkozóan reményt tudtok táplálni, vagy ami még jobb, azt a tudatot, hogy az egész emberiségnek sikerülni fog, akkor tudjátok, hogy megtanítottátok magatokat arra, hogy az életben a pozitívumokat nézzétek. Azok közületek, akik valóban ébren vannak, a saját tapasztalataikon keresztül megértik, hogy másoknak is lehetnek ébredési élményeik, lehetnek tisztánlátás pillanataik, megérthetik egyszer és mindenkorra, hogy kik is ők valójában. És ezt azért tudjátok, mert megtörtént veletek, és nem volt tervezve, és nem jártatok érte iskolába.


Mindannyian megnyugodhattok, hogy minden egyes egyén számára van egy terv, akivel jelenleg megosztjátok a bolygótokat, és vigasztalódhattok azzal a tudattal is, hogy mindannyian a saját útjukon járnak, függetlenül attól, hogy ez egy kívülálló számára minek tűnik. Ezért mindig az a legjobb, ha arra figyeltek, ami bennetek zajlik, ahelyett, hogy odakint keresnétek bizonyítékokat, amelyek azt mondják, hogy az emberiség egészében véve jó úton halad. Mindig lesznek olyanok, akik világvége-jelentést akarnak adni nektek, és elmondani, hogy mi fog történni legközelebb, ami katasztrofális lesz az emberiség számára.


Mindannyian elég éberek vagytok ahhoz, hogy felismerjétek, hogy ti választjátok meg a saját idővonalaitokat, és hogy nem csak egy jövő van, ami kőbe van vésve mindenki számára, függetlenül attól, hogy mit rezeg. Hogyan lehetséges ez? Ha hiszitek, hogy harmóniában rezeghettek a jó parkolóhelyekkel és azzal, hogy az emberek kedvesek hozzátok, akkor hogyan ne hinnétek, hogy lehetséges számotokra, hogy megtapasztaljátok a Föld bolygó és az emberiség azon jövőjét, amit meg szeretnétek tapasztalni? A valóság megtapasztalásának minden apró darabkája a saját teremtésed, és bármilyen tapasztalatot tapasztalsz másokkal, az egy társteremtés.


Ezért megtapsoljuk azokat közületek, akik a Felébredt Kollektívát képviselik, és pozitívak maradnak annak ellenére, amit a mainstream médiából, a közösségi médiából és a new age körökből, amelyekben vagytok, láttok. Ez nem mindig könnyű, de látjuk, hogy megteszitek, mert elég sokan tudjátok, hogy a pozitivitásotok számít, és az is számít, hogyan fókuszáltok. Ez szó szerint fizikai valósággá materializálódik. És amikor a példátok erejével megmutatjátok másoknak, hogy ez így van, vezetővé váltok, és olyan vezetővé váltok, amilyenre az emberiségnek most szüksége van. Egyre több és több ilyen vezetőt látunk felemelkedni, és ezért mindig boldogok, pozitívak és izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, ami az emberiségre vár.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page