top of page
Keresés

Mi vár az emberiségre

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon jól érzékeljük, amikor az emberiség óriási lépéseket tesz a tudatosságotok következő szintje felé. Meg tudjuk mondani, mikor vagytok egy nagyobb fejlődési pályán azon a felfelé ívelő spirálon, amiről néha beszélünk nektek, és ez most egy ilyen alkalom. Már jó ideje sok kétségbeesés, szomorúság, düh, frusztráció és félelem van a Föld bolygón, de azok közületek, akik ébren vannak és érzékenyek az energiákra, felfogták, amit a kollektíva többi része felkínált, és állást foglaltak. Elszántabbak voltatok, mint valaha, hogy a fényben és a fényből legyetek. Minden eddiginél elszántabban sugároztátok a szeretetet, a békét és az örömöt, és úgymond visszatértetek a tervezőasztalhoz, és aktiváltátok minden képességeteket, mint teremtő lények.


Mindezt a magasabb dimenziós síkokról származó összes lény és kollektíva segítségével teszitek, és ez szintén figyelemre méltó. Fontos, hogy felismerjétek, hogy van segítségetek, mert néha úgy érezhetitek, hogy túlterheltek vagytok mindattól, amit ebben az egyetlen életetekben vállaltatok. A saját dolgaitokkal, a saját problémáitokkal foglalkoztok, és segítetek az emberiségnek, hogy megemeljék a tudatossági szintjüket, hogy ki tudjanak lépni a régi 3D-s paradigmából, a régi mátrixból, és át tudjanak lépni az új, ötödik dimenziós Földre, a létezés azon síkjára, amelyről már oly régóta hallottatok, és amelynek megvalósításában aktívan részt vettetek.


Hamarosan még több segítséget kaptok fentről, nem csak a földönkívüli barátaitoktól és más csillagrendszerek nem-fizikai kollektíváitól, mint mi magunk is, de érezzük az arkangyaloktól és a felemelkedett mesterektől érkező energiák felerősödését is. Ha kapcsolatotok van valamelyik arkangyallal vagy felemelkedett mesterrel, mint például Buddha, Yeshua, St. Germain, Quan Yin, és így tovább, akkor használjátok ezt a kapcsolatot, amit már éreztek, és kapcsoljátok be több receptorotokat, hogy befogadjátok a fentről érkező segítséget, mert az óriási.


A tiétek, hogy befogadjátok, és amikor segítetek másoknak az imáitokkal, a meditációitokkal, a szándékaitokkal, akkor több figyelmet kaptok az univerzum segítőitől, akik körülöttetek vannak. Felragyogtok, és megmutatjátok magatokat, mint a földi személyzet egyik tagját, aki azért van ott, hogy változáshozó legyen, és elhozza a békét, az egységet és a harmóniát a világotokba, amit annyira szeretnétek látni. És ez természetesen most felerősödik, és ti reagáltok rá. Mi ezt érezzük. Látjuk, hogy a fénymunkások felragyognak, és észrevesszük, hogy ennek eredményeként sok figyelmet vonzotok a magasabb dimenziós lények részéről. Emiatt elég optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, ami az emberiségre vár, és azt javasoljuk, hogy csatlakozzatok hozzánk optimizmusunkban, ahogyan tudjuk, hogy már oly sokan közületek már csatlakoztak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page