top of page
Keresés

Mi történik valójában, amikor az éjszakai égboltra nézel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Jelenleg többirányú megközelítést alkalmazunk az emberiség megsegítésére. Vannak olyanok, akiket közvetlenül érünk el, mint például Daniel itt, és vannak olyanok, akiket közvetve érünk el, mint például azokat, akik ezt a közvetítést kapják. Vannak azok is, akik asztrális utazáson keresztül kapcsolódnak hozzánk, és közülük néhányan szintén az első két csoportba tartoznak. Sok olyan egyént érünk el, akik nem érdeklődnek irántunk vagy bármely földönkívüli csoport iránt, azokon az energiákon keresztül, amelyeket az Arcturus néven ismert vörös óriáson keresztül továbbítunk.

 

Megvan a képességetek arra, hogy csillagoktól, bolygóktól, holdaktól és más égi lényektől fogadjatok. Csupán meg kell nyílnotok a bejövő energiáknak, valamint a fentről érkező csillagfénynek és csillagpornak, és máris a tiétek. Nagyon sokféleképpen hasznotokra válik, ha figyelmeteket a csillagokra fordítjátok, mert miközben ezt teszitek, teljes mértékben elismeritek, hogy azoknak a fényeknek ott fent az éjszakai égbolton jelentésük van. Nem csak azért vannak ott, hogy tanulmányozzátok őket, vagy hogy szépek legyenek. Ajándékot tudnak adni a Földanya minden egyes lakójának, és ezeket az ajándékokat továbbra is szabadon és kötöttségek nélkül adják. Szeretjük nézni, ahogy mindannyian növekedtek és hasznotok származik abból, amit adunk nektek.

 

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy bármikor közvetlenül kapcsolatba léphettek velünk, és mi képesek leszünk fogadni az üzeneteteket. Ahhoz, hogy közvetlenül tőlünk kapjatok, csak el kell lazulnotok és meg kell nyílnotok. Mert ahogy mondtuk, mi állandóan közvetítünk. Ebben sem vagyunk egyedül. Lények sok csoportja az összes általatok ismert csillagrendszerből és még több más csillagrendszerből is közvetít az emberiségnek, a Földnek. Sokan, akik nem fizikaiak, mint mi magunk, és akik nem kapcsolódnak egyetlen csillagrendszerhez sem, szintén segítenek és közvetítenek.

 

Ha elengeditek azt az elképzelést, hogy mindent magatoknak kell megtennetek, az segíteni fog nektek abban, hogy jobban megnyíljatok. Azt az elképzelést is elengedhetitek, hogy csak akkor kaptok segítséget, amikor a földönkívüliek leszállnak az űrhajóikkal és elkezdik kiosztani a technológia darabjait. Ez a tudatosság evolúciójáról szól, és a tudatosságotok fejlődésének egyik módja az, hogy összekapcsolódtok, és összekapcsolódtok azzal a szándékkal, hogy táguljatok, hogy túllépjetek azon, ahol eddig voltatok.

 

Sok megosztanivalótok van velünk és a hozzánk hasonlókkal, ahogy nekünk is sok megosztanivalónk van veletek, és sokkal több történik folyamatosan, mint amit az elmétek el tud képzelni. Amikor tehát kikapcsoljátok az elméteket és kikapcsoljátok a készülékeiteket, és kimentek, hogy megnézzétek az éjszakai égboltot, akkor sokkal többet tesztek, mint amit el tudtok képzelni. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy fokozni fogjuk az Arcturusból érkező közvetítéseinket mindannyiótoknak, függetlenül attól, hogy figyeltek-e vagy sem.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page