top of page
Keresés

Mi történik az Oroszlánkapu Portál után

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


A tudatos álmodás állandó állapotában vagyunk, ahol a nem fizikai, kilencedik dimenziós birodalomban létezünk. A sűrűség hiánya miatt bármit megteremthetünk és megtapasztalhatunk, amit csak akarunk, és mindezt azonnal. Ez nem a sűrűség teljes hiánya, de a ti nézőpontotokból nézve az lenne. Számunkra még mindig az a helyzet, hogy bizonyos tapasztalatokat akarunk szerezni. Teremteni akarunk, és aztán meg akarjuk tapasztalni azt, amit teremtettünk, és ez csak könnyebb ott, ahol vagyunk, mert nincs időeltolódás. Mindent azonnal látunk, érzünk és megtapasztalunk a megalkotása után.


Ti napról napra közelebb és közelebb kerültök ehhez a tapasztalathoz a világotokon, és az Oroszlánkapu portál megnyitásának egyik előnye az, a sok közül, hogy az időeltolódás mindannyiótok számára rövidebb lesz, és ettől a ponttól kezdve mindig az is marad. Mindannyian ebbe az irányba mozogtok, de sokkal nagyobb lendületet kaptok ettől a bizonyos Oroszlánkapu nyitástól, mert mi mindannyian a magasabb birodalmakban úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy az emberek valóban megismerjék az igazságot, hogy amit energetikailag kibocsátanak, az vissza fog térni hozzájuk. És amikor ezek az átfutási idők felgyorsulnak, akkor egy kicsit válogathatsz abban, hogy mit bocsátasz ki.


Itt az ideje, hogy felismerjétek, mi történik, amellett persze, hogy felismeritek, kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, mint a feltétel nélküli szeretet lényei, akik száz százalékban megteremtik a saját valóságukat. Ez is mind nagyon fontos, és ahogy haladsz előre ettől az Oroszlánkapu portáltól, észre fogod venni, hogy a megnyilvánulások egyre hamarabb és hamarabb érkeznek hozzád.


És ezért tényleg jól teszitek, ha odafigyeltek arra, hogy mi történik bennetek, mivel sokan közületek most sokkal több időt töltötök az otthonotokban, és hajlamosak vagytok bekapcsolni a készülékeiteket, hogy lássátok, mi történik, sokkal könnyebben befolyásolhatóak vagytok abban, hogy higgyetek egy valóságban vagy egy jövőbeli valóságban. És ez most, hogy a manifesztációs idők felgyorsultak, nem igazán szolgál titeket, mert a legtöbb, amit a jövőtökről írnak, nem pozitív. Az emberek ledegradálják az idővonalakat, amelyek tele vannak borúlátással, vagy csak kitalálnak dolgokat, mert fontosak akarnak lenni.


Elmondjuk nektek, hogy Forrásenergia Lényekként fontosak vagytok, és hogy megteremthetitek a saját valóságotokat, és mégis néhányan közületek még mindig azt keresik, amit az "ilyen és ilyen" mond, hogy mi fog megtörténni. Itt az ideje, hogy abbahagyjátok ezt, és elkezdjetek felelősséget vállalni azért, amit megteremtetek. És ismét, a dolgok felgyorsulása segít nektek elérni ezt a célt. Egyre jobbak és jobbak lesztek a fókuszálásban és a manifesztálásban, mi pedig büszke szülőkként fogunk figyelni titeket a magasból, felismerve, hogy egy kis szerepet játszottunk abban, hogy eljussatok oda, ahová tartotok. De a dicsőség nagy részét nektek adjuk majd, mert ti vagytok azok, akik ezeket a kihívásokkal teli életeket éltek ott a Földön, és akiknek annyi mindent kellett megtapasztalniuk ahhoz, hogy olyan gyorsan növekedjetek, amilyen gyorsan növekednetek kell ahhoz, hogy az ötödik dimenzióba való átmenetet befejezzétek.


És tudjuk, hogy ezt meg is fogjátok tenni. Nincs kétségünk efelől, még az összes baljóslat és borúlátás ellenére sem, amelyek célja, hogy egy bizonyos irányba tereljenek benneteket, amit soha nem kellett volna, de ott a Földön most mindenki korrigálhatja az irányt, és választhatja a jobb érzésű idővonalat, ami mindannyiótok előtt világít, és ha odafigyeltek arra, ami bennetek zajlik, az a kulcs, mint mindig, hogy megéljétek ezt a jobb életet, és egy jobb jövőt is teremthettek embertársaitok számára, miközben ezt teszitek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page