top of page
Keresés

Mi tesz titeket a fénymunkásokká és a változáshozókká

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig is keressük az új perspektívát, az új megközelítést, a munkánkba való belehajlás új módját és az előttünk álló munka elvégzésének képességét. Tudjuk, hogy még rengeteg felfedeznivalónk van, és örömmel várjuk az új tapasztalatok és új ismeretek minden egyes cseppjét, ami az utunkba kerülhet. Mindent megosztunk veletek, amit csak tudunk, amint egy új felfedezést teszünk, és mindannyiótok folyamatos megfigyelése és tanulmányozása során gyakran teszünk új felfedezéseket.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek az új módszerek, amelyekkel a támogatásunkat nyújtjuk nektek, nem mindig lesznek nyilvánvalóak számotokra, de kérlek, tudjátok, hogy tudatosságunk evolúciója folyik, és ezt továbbadjuk nektek. Ennek egyik módja a csatornán keresztül érkező szavak, de a másik és fontosabb módja az energetikai közvetítés.


Tudjuk, hogy sokan közületek megnyílnak annak befogadására, ami szintén új, és arra bátorítunk titeket, hogy amilyen gyakran csak lehet, engedjétek el azt, amiről azt hittétek, hogy az igazságotok, hogy nyitottak maradjatok arra, ami bejöhet a tudatosságotokba, és megadhatja nektek azt a lökést, amire szükségetek van ahhoz, hogy a tudatosságotok fejlődésének következő szintjére lépjetek. Nem csak azért vagytok ott, hogy újraéljétek és megismételjétek azt, ami régi; azért vagytok ott, hogy világra hozzátok azt, ami új, ami egyedi és ami szokatlan. Gyakran, amikor ezt teszitek, ellenállásba ütköztök.


Vannak olyanok, akik nagyon megrögzöttek, és azt akarják, hogy a dolgok maradjanak ugyanolyanok, vagy menjenek vissza egy korábbi időbe, egy olyan időbe, amely szerintük jobb volt, mint az, amelyben most éltek, de mindez várható egy olyan világban, ahol a polaritás létezik. Van forró és hideg, fent és lent, bal és jobb, és így mindenre legalább két nézőpontnak kell lennie. Fontos, hogy ne ragaszkodjatok ezekhez a perspektívákhoz, hogy be tudjátok engedni az újakat. Fontos, hogy tudjátok, hogy folyamatosan fejlődtök, nemcsak a spiritualitásotokban, hanem abban is, ahogyan a valóságot érzékelitek, és ahogyan képesek vagytok hozzáférni az ötletekhez, az információkhoz és az élet új megközelítéseihez ott a Föld bolygón.


Sokan közületek ezeket letöltéseknek fogják nevezni, vagy felismeritek, hogy valamit csatornáztatok, és néhányan nem, és ez rendben van. Teljesen rendben van, hogy mindenkinek megvan a saját tapasztalata a valóságról és a világ érzékelésének módjáról. De ti vagytok a fénymunkások, a változtatók; ti vagytok az élvonalban, és ezért reagáltok ránk olyan jól. Mi elhozzuk nektek azt, ami fényes, ragyogó és új, sokféle módon, ti pedig fogjátok és egy jobb világgá formáljátok minden ember számára, és ezért olyan különleges a kapcsolatunk veletek, amit mindig is nagyra becsülünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page