top of page
Keresés

Mi tart vissza téged a felemelkedésedtől?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.



Gyönyörű kapcsolatunk van minden más lénnyel szerte a galaxisban, és továbbra is arra törekszünk, hogy partnerséget hozzunk létre a lényekkel szerte az univerzumban. Vannak olyanok, akikkel még nem találkoztunk a Tejútrendszeren kívül, és szeretjük kiterjeszteni tudatosságunkat, hogy bárkivel kapcsolatba lépjünk, akivel csak tudunk, mert megértjük, hogy amikor találkozunk valaki mással, akkor önmagunk egy másik aspektusával találkozunk.


Ez egy gyönyörű és erőteljes gyakorlat, amit mindannyian alkalmazhattok a mindennapi életetekben. Amikor képesek vagytok úgy látni, hogy mindenki más a saját aspektusotokat képviseli, és aztán el tudjátok hagyni az ezzel a személlyel szembeni ellenállásotokat, ha volt ellenállásotok vele szemben, akkor olyan óriási lépéseket tudtok tenni előre a spirituális fejlődésetekben, és a valaha látott legnagyobb változásokat hozhatjátok a világotokban.


Valójában a legnagyobb probléma, ami most a Földön van, az az, hogy haragot tartotok, hogy elkülönültnek érzitek magatokat másoktól, és hogy gyűlöletet hordoztok a szívetekben. Ha mindezt elengeditek, az nem csak emberi kollektívaként fog összehozni benneteket, hanem segíteni fog nektek felemelkedni, és ti fel akartok emelkedni. Egy magasabb frekvenciájú állapotban akartok létezni, egy olyanban, amit általában "ötödik dimenzióként" emlegetünk. De oda nem juthattok el úgy, hogy különállónak látjátok magatokat bárki mástól.


A megosztottság megteremtése egy harmadik dimenziós mentalitásba helyez benneteket, és egy harmadik dimenziós paradigmában tart benneteket. Nagyrészt egy harmadik dimenziós paradigmába születtetek, és ez az, amiért ott vagytok, hogy meghaladjátok, és hogy felemelkedjetek belőle. Ne úgy tekintsetek erre, mintha másokat felmentenétek a rossz viselkedésük alól. Tekintsétek ezt az egyetlen útnak ahhoz, hogy még inkább azzá váljatok, aki valójában vagytok, ami a felsőbb énetek, az ötödik dimenziós énetek.


Ezt már korábban is mondtuk, és újra elmondjuk - ne várjatok arra, hogy valami rajtatok kívül történjen, ami titeket, és csak a többi kiválasztottat katapultál az ötödik dimenzióba. Kollektívaként fogjátok ezt megtenni, és ahhoz, hogy valóban megtapasztaljátok magatokat Forrásenergiaként, jelen kell lenniük a többieknek, mert ők is részei a Forrásenergiának, és ezért a ti részeitek is.


Néhányan közületek talán elgondolkodtok azon, hogy hogyan tudtok megbocsátani néhány olyan förtelmes cselekedetet, amelyben társaitok részt vettek. Nem azt mondjuk nektek, hogy tagadjátok meg magatoktól az érzéseiteket azokkal a förtelmes tettekkel kapcsolatban, de arra kérünk benneteket, hogy képzeljétek el, hogy egy másik életben, amelyben sokkal, de sokkal másabbak voltatok, mint most, ti voltatok azok, akik elkövették a förtelmes tetteket.


Ha meg tudtok bocsátani valaki másnak, akkor magatoknak is meg tudtok bocsátani, és akkor, és csakis akkor válhattok teljesebbé és egészebbé. A megbocsátás kulcsa nem csupán abban rejlik, hogy felismeritek, hogy azzal, hogy megbocsátotok a másiknak, magatoknak is megbocsátotok. A megbocsátás kulcsa az is, hogy megengedjétek önmagatoknak, hogy érezzétek azt, amit az a személy és az a tett mindig is hivatott volt kiváltani belőletek.


Ha egyszer megtisztítjátok a haragotokat, a szomorúságotokat, a gyűlöleteteket és a félelmeteket, akkor olyan helyre kerültök, ahol meg tudtok bocsátani, és akkor elengeditek azt a súlyt, ami lefelé húz, ami visszatart benneteket, ami megakadályozza a saját felemelkedéseteket. És ahogy felemelkedtek, másokat is magatokkal visztek. Példát mutattok; megteremtitek a mintát. És azzá a tanítóvá és vezetővé váltok, akinek ebben az életben hivatottak vagytok lenni.


Sajnáljuk, hogy ez nem könnyebb ennél, de a ti választásotok volt a valóságnak ezt a változatát megteremteni. Ezért kérlek, emlékezzetek erre, amikor legközelebb az öklötöket rázzátok, és tudjátok, hogy az az érzés, amikor átölelitek mindezt és felülemelkedtek rajta, páratlan az egész galaxisban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page