top of page
Keresés

Mi számít igazán azoknak, akik felemelkednek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetített üzenet


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Úton vagyunk, hogy még inkább azzá váljunk, akik valójában vagyunk, és érezzük ezt az érzést. Folyamatosan érezzük a terjeszkedést és a növekedést, és nem kell traumát, tragédiát és kihívásokat átélnünk ahhoz, hogy eljussunk oda. Azonban annyi együttérzést érzünk minden más lény iránt, akik kellemetlen, nem kívánt és egyenesen szörnyű körülményeket tapasztalnak, hogy úgy érezzük, ott vagyunk veletek, amikor traumatikus élettapasztalataitokkal szembesültök.


Annak, hogy nincs testünk, vagy egyedi identitásunk, megvannak a maga előnyei. Nem ragadunk bele olyan dolgokba, amelyek nem számítanak. Megértjük annak a mulandóságát, ami fizikai, mint például a testetek, az összes cuccotok és a pénzetek. Tehát nem keveredünk bele mindabba a drámába, amibe az emberek, például a földi emberek hajlamosak belekeveredni, és ez nagyon jól szolgál minket. A terjeszkedésre, az evolúcióra, a fejlődésre, és az előrehaladás érzésére tudunk összpontosítani.


Meghívunk benneteket, hogy azonosuljatok inkább azzal, ami növekszik, tágul, fejlődik és felemelkedik. Még ha lesznek is testeitek az ötödik dimenzióban, és lesznek személyiségeitek, és lesz identitástudatotok, ezek a dolgok nem igazán a felemelkedést jelentik. A lelketek emelkedik fel, ami a valódi énetek, és ez a ti örök, végtelen részetek, ami ugyanúgy működik, mint mi. Megfogja a kiterjedést, és az érzésre megy, ahelyett, hogy belekeveredne abba, ami ideiglenesen van ott a világotokban.


A lelkedet nem érdekli, ki van hatalmon politikailag. A lelkedet nem érdekli, mennyi pénzed van a bankban. A lelkedet nem érdekli, hogy milyen otthonban élsz; a lelked az utazásért van benne. És valóban az utazás az, ami számít, és az utazás olyasvalami, amit talán nem mindig tudsz fizikailag számszerűsíteni, de mindig érzed. Ezért ne tartsátok számon. Ne azt nézzétek, hogy mit tudtatok megnyilvánítani, vagy hogy hány spirituális ajándékot tudtatok megnyilvánítani, mint annak mutatóit, hogy mennyire jól teljesítettetek lélekként, felemelkedő lényként.


Ébren lévőként azt javasoljuk, hogy azzal foglalkozzatok, hogy mit tudtok érezni, mennyire nyitott a szívetek, mennyi kedvességet terjesztetek, hány emberre mosolyogtatok ma. Ezt a kitágulást, tudatosságotok fejlődését megtapasztalhatjátok oly sok gyönyörű módon, aminek semmi köze a fizikai világhoz és ahhoz, ami most a világotokban történik. Semmi sem fog megállítani benneteket a felemelkedésben, és senki sem akadályozhat meg benneteket negatív szándékkal, de megakadályozhatjátok magatokat abban, hogy élvezzétek ezt a folyamatot és teljes mértékben megtapasztaljátok, és mi azt szeretnénk, ha teljes mértékben élveznétek.


Ezért arra bátorítunk benneteket, hogy higgyetek magatokban, mint abban a nem fizikai esszenciában, ami valójában vagytok, és csak azt tartsátok számon, hogyan érzitek magatokat ebben a pillanatban, az előzőhöz képest, és ahhoz képest, hogy milyen jól tudnátok magatokat érezni/vibrálni most. Koncentráljatok arra, ami számít, és minden, ami materializálódik a világotokban, követni fogja. Ezt garantáljuk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page