top of page
Keresés

Mi rejlik a csillaggyermekekben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Eltökéltek vagyunk, hogy szerepet játszunk a tudatosság evolúciójában ott a Földön, ahogyan tudjuk, hogy sok ember is eltökélt, hogy szerepet vállal és segít, ahogyan csak tud. Tudjuk, hogy mindannyian felismeritek azt a potenciált, ami minden egyes gyermekben benne van, hogy a Földet jobb hellyé tegyétek. Tudjuk, hogy mindannyian tudjátok, hogy a most érkező gyermekek egészen mások, mint az összes korábbi generáció gyermekei.


Azért neveztük őket csillaggyermekeknek, mert ők inkább a földönkívüli származásukat képviselik. Ők egy kicsit szilárdabban ragaszkodnak ehhez a vonalhoz, és a fényüket sokkal nehezebb elfedni. Azok közületek, akik megértik, hogy kik ők és mit jelent a jelenlétük a tudatosság evolúciója szempontjából ott a világotokon, segíteni akarnak. Azt mondjuk nektek, hogy a legjobb módja a segítségnyújtásnak az, hogy eltűnjetek az útjukból. Hagyjátok őket olyannak, amilyenek, és hagyjátok, hogy tanítsanak titeket, mivel nagyon is képesek arra, hogy most az emberiséget vezessék azzal a csodálatos fénnyel, ami mindegyikükből sugárzik.


Azok, akik a legnagyobb változást tudják és fogják elérni ott a Földön, nagyon bölcsen választották meg a szüleiket, mert tudták, hogy a szüleiknek egy bizonyos hitet kell tartaniuk róluk ahhoz, hogy boldogulni tudjanak, hogy betölthessék a céljukat. Biztosak lehettek abban, hogy semmi sem fog a felemelkedésetek útjába állni, mert semmi sem lesz képes kioltani mindazt a fényt, ami befelé jön.


Ti is a segítők közé tartoztok, azok közé, akik azért jöttek, hogy még több fényt ragyogtassanak, és ezt a tulajdonságot felismertétek magatokban. És ezért itt az ideje, hogy összefogjatok a gyermekekkel, ahogy mi is arra hívunk benneteket, hogy fogjatok össze velünk, a vezetőitekkel, a galaktikus családotokkal és mindenki mással, aki a fényből érkezik, hogy a felemelkedés küldetését szolgálja ott a Földön. Mindig számíthattok a világotok gyermekeire, hogy vezessenek benneteket és az öröm és a szeretet felfokozott állapotába hozzanak benneteket. Ők megtanítanak titeket arra, hogyan kell újra játszani, hogyan várhatjátok el, hogy a dolgok könnyedén jöjjenek hozzátok, és hogyan dobjátok le minden hiedelmeteket arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen.


Ti vagytok a legjobb reményük, ahogy ők is a ti legjobb reményetek, mert rezonáltok azzal, amit most mondunk. Működjetek együtt ezekkel a gyönyörű csillaggyermekekkel, és várjátok, hogy meglepődjetek azon, ami bennük rejlik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page