top of page
Keresés

Mi fontosabb a külvilágban történteknél?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon is képesek vagyunk olyan energiákat küldeni, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy gyakrabban nézzenek magukba, bármi is legyen az, amiről úgy érzik, hogy hiányzik az életükből. És ez nem akadályozza a spirituális fejlődéseteket, hanem inkább katalizátor mindannyiótok számára, hogy spirituálisabbak legyetek. Könnyű belemerülni abba, hogy mi történik odakint az idézőjeles "való világban", de az embereknek jó, ha emlékeznek arra is, hogy a való világ egy illúzió, a saját tudatosságuk kivetülése. De amikor befelé mentek, megtaláljátok az igazságot, megtaláljátok az igazi éneteket, a valódi valóságot, és ezért olyan fontos, hogy a hozzánk hasonlók ne csak a szavainkkal, hanem az energiaátvitelükkel is bátorítsanak benneteket. És mi arra bátorítunk benneteket, hogy gyakran menjetek befelé.


Mit csináljatok, ha egyszer befelé mentek, kérdezhetnétek. Nos, természetesen a befelé fordulással tudatosabbá válnak a gondolataitok. És minden olyan gondolatnak, amelyről tudjátok, hogy ismétlődik és nem segíti a spirituális fejlődéseteket, jobban tudatában lesztek, amikor befelé összpontosítotok. Bármilyen érzést is nehezebb lesz figyelmen kívül hagyni, ha arra összpontosítotok, ami bennetek zajlik, és amikor túlléptek az átmeneti gondolatokon és érzéseken, akkor eljuthattok abba az igazságba, hogy kik vagytok, mint a feltétel nélküli szeretet lényei, és ezt a feltétel nélküli szeretetet a lényetek legmélyén érezhetitek. Szándékosan ki tudjátok sugározni, és fel tudjátok tölteni magatokat is vele, és akkor, amikor kimentek a külvilágba, nem fogtok keresni benne semmit, ami betöltene és feltöltene benneteket. Rá fogtok jönni, hogy ti vagytok azok, akiknek minden töltekezést el kell végezniük, és azért vagytok ott, hogy a világot feltöltsétek a szeretetetekkel és a fényetekkel.


Most, amikor valami ilyesmit adunk nektek, remélhetőleg rájöttök, hogy az összes történet odakint a külvilágban sokkal kevésbé fontos, mint azt gondoltátok. Az összes hiedelem arról, hogy mi történik most valójában, sokkal kisebb súllyal esik latba, ha felismeritek, hogy mindez amúgy is a tudatosságotok kivetülése. Ha ez a helyzet, akkor miért lenne szükségetek egy informátorra vagy valakire, aki a mély állam pulzusán tartja az ujját, hogy elmondja nektek, mi történik valójában abban a valóságban, amit ti magatokból kivetítetek? Természetesen ezek a történetek szórakoztatóak, és felkeltik az elméd figyelmét, de valójában proaktívan akarod használni az elmédet. Kreatívan akarod használni az elmédet. Arra akarod használni az elmédet, hogy összpontosíts, ahelyett, hogy csak azzal eteted, amit érdekesnek vagy lenyűgözőnek talál.


Csak azért, mert valaminek logikus értelme van az elméd számára, még nem jelenti azt, hogy igaz is. Ne feledd ezt, és ne feledd, hogy bármit igazzá tudsz tenni, ha eléggé koncentrálsz rá. És most talán rájössz, hogy milyen hatalmas vagy, és hogy a befelé fordulás valójában mennyire fontos ahhoz, hogy hozzáférj ehhez az erőhöz. A hatalom, amire mi utalunk, nem az a fajta hatalom, amire a milliárdosok és a világ vezetői törekszenek. Ez az a fajta hatalom, amely tudatja az egyénnel, hogy már mindened megvan, és ezért nincs szükséged semmire. Ez az a fajta hatalom, amelyhez belső béke kapcsolódik, és az a fajta hatalom, amelyet soha senki nem vehet el tőletek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page