top of page
Keresés

Mi fogja a legtöbb spirituális növekedést hozni neked

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Figyelmünket az emberi tudatosság azon aspektusaira fordítjuk, amelyek a leggyorsabban fejlődnek és növekednek ott a Földön, és felfedeztük, hogy az én vizsgálatán keresztül kapjátok a legtöbbet a pénzetekért, hogy úgy mondjam. Akkor fejlődsz spirituálisan a legtöbbet, amikor önmagadat vizsgálod, és azt, hogyan tudsz jobbá válni, hogyan lehetsz jelenlévőbb, kedvesebb és együttérzőbb, hogyan tudod jobban szeretni magadat és a körülötted lévőket.


Tehetsz olyan dolgokat, amelyek segítik a spirituális fejlődésedet, például meditálhatsz, jógázhatsz, időt tölthetsz a természetben, és részt vehetsz más spirituális gyakorlatokban, de minden, amit teszel, remélhetőleg visszavezet téged önmagadhoz, a saját magaddal való kapcsolatodhoz, a Forrással és ezzel az univerzummal való kapcsolatodhoz, amelyen mindannyian osztozunk. Ti vagytok azok, akik elvégzik a munkát, mert ébren vagytok, és mert felismertétek ezt. És így sokszor van az életetekben, amikor nektek kell a nagyobb embernek lennetek, amikor azt kell állítanotok, hogy ti voltatok a hibásak, még akkor is, ha a saját szemetekben nem voltatok azok.


Lesznek olyan alkalmak, amikor bocsánatot kell kérnetek, még akkor is, ha úgy érzitek, hogy nem tettetek semmi rosszat. Lesznek olyan helyzetek, amikor segítened kell a másiknak azzal, hogy elengeded az igazad igényét, vagy azt, hogy rámutass arra, amit az illető mondott vagy tett, ami problémás számodra, számára és a kapcsolatodra nézve. Amikor megváltozol, minden megváltozik körülötted, és ha olyan életet élsz, amelyben rendszeresen vizsgálod magad, akkor meg fogsz változni, és jobbá fogsz válni. És amikor ezt teszed, akkor mások is megmutatják majd körülötted, hogy ők is képesek változni, hogy ők is veled együtt fejlődnek.


De amíg a harcban, az ujjal mutogatásban, a másokra való neheztelésben maradsz azért, amit mondtak vagy tettek, annál kevésbé fejlődsz, mert a fókuszban valami vagy valaki rajtad kívül áll, nem pedig önmagad. Amikor a jelen pillanatban létezel, és amikor képes vagy őszinte lenni önmagaddal azzal kapcsolatban, hogy mit érzel a jelen pillanatban, akkor tud minden megváltozni, és csak akkor tud minden megváltozni körülötted. Kiabálhatsz nagyon hangosan, hogy megpróbálj valakit rávenni, hogy más legyen, hogy megpróbáld rávenni, hogy nézzen magába, vagy vehetsz néhány mély lélegzetet, feldolgozhatod az érzelmeidet, és elvégezheted a munkát, amit el kell végezned magadon. Ezután, amikor egy másik emberhez közeledsz, hogy beszélgetést folytass, nem fogod rontani a helyzetet. Nem fogjátok fokozni a helyzetet az általatok érzett sértettség, a bennetek lévő düh miatt.


Minden élethelyzetre tekints úgy, mint egy lehetőségre a mélyebb önfeltárásra. Mindig többet fedezhetsz fel magadról, ha befelé mész, és mindig többet fedezhetsz fel magadról, ha kívülre nézel. Nézd meg, mi váltja ki belőled az indulatokat, majd kérdezd meg magadtól, hogy miért. Nézd meg, hogyan bánnak veled mások, majd kérdezd meg magadtól, miért. Nagyon könnyű az életedben másokat vagy olyan intézményeket hibáztatni, mint a "kormány" vagy a "társadalom", de ezek olyan entitások, amelyek arra hivatottak, hogy visszatükrözzék neked azt, amit még látnod, gyógyítanod és megbocsátanod kell magadban.


Ha megnézed azoknak az életét, akik hajlandóak önmagukba nézni, és megvizsgálni a gondolataikat, érzéseiket és viselkedésüket, azt fogod látni, hogy sokkal boldogabbak, mint azok az emberek, akik azt keresik, hogy mi ellen tiltakozhatnak még, mi miatt lehetnek még dühösek. Tudjuk, hogy sokan közületek már tudják ezt, és ti vagytok azok, akiket exponenciálisan növekedni látunk, de mi csak azt szeretnénk elmagyarázni, hogy ez a gyakorlat mennyire erőteljes mindannyiótok számára, és szeretnénk elismerni azokat közületek, akik végzik ezt a munkát, mert ti vagytok felelősek az egész emberi kollektív tudatosság növekedésének és fejlődésének oly nagy részéért. És azt is szeretnénk, ha mindannyian tudatára ébrednétek annak az igazságnak, hogy egyre több és több ember fog elkezdeni befelé nézni, mert amit oly sokáig csináltak az életükben, az egyszerűen nem működik, és soha nem is működött.


Egy nap majd azért fogtok megtelni annyi szeretettel és örömmel a szívetekben, mert elvégeztétek ezt a munkát, nem pedig azért, mert valami vagy valaki rajtatok kívül felébredt vagy megváltozott. Folytassátok csak így tovább, mert valóban ezt a valóságot manifesztáljátok minden egyes pillanattal, amit az önvizsgálattal töltötök.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page