top of page
Keresés

Mi a legfontosabb ebben az univerzumban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mi az, amit rezgésileg és energetikailag mindenkor kibocsátunk, és azért vagyunk ilyen tisztában, mert már olyan régóta tudatosan gyakoroljuk ezt. Második természetünkké vált, és nincs is más dolgunk. Nincsenek fizikai testeink, így nem kell elmennünk dolgozni, hogy pénzt szerezzünk a számlák, a lakbér, a jelzálog kifizetésére, és nem kell elmennünk ételért, hogy megegyük, és megtisztítsuk a testünket és az otthonunkat. Nem kell vezetnünk sehova. Ezek mind olyan dolgok, amiket ti csináltok, és így teljesen érthető, hogy nem mindig figyeltek oda arra, hogy milyen rezgést nyújtotok egy adott pillanatban.


A pillanataitok tele vannak aktivitással, és mivel annyi mindent kell tennetek, gyakran gondolkodtok a tennivalókon, miközben valami mást csináltok. Ez a tudatosság ellentéte. Most nem azért vagyunk itt, hogy meggyőzzünk benneteket arról, hogy legyetek olyanok, mint mi, és tegyetek úgy, mintha nem élnétek még mindig egy olyan világban, ahol a dolgokat el kell végezni, de meg akarunk próbálni meggyőzni benneteket arról, hogy amit rezgésileg kibocsátotok, amit éreztek és amire gondoltok, az fontosabb, mint az, hogy elintézitek-e ma azt a kupac szennyest.


Néha, amikor úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, csak vegyél egy mély lélegzetet, és mondj magadnak valamit, ami azt jelenti: "Ezt egy kicsit tovább halogathatom, hogy most a saját rezgésemmel foglalkozhassak." Tedd meg, és nézd meg, hogy milyen hatással van rád, ha így állsz hozzá az élethez, és elengeded azt a programozást, amely azt mondja neked, hogy csak annyira vagy jó, amennyit egy adott időkeretben teljesítesz. Hogy ez egy óra, egy nap vagy egy év, nem számít; ez még mindig ugyanolyan típusú program. Ismerjétek fel, hogy sok mindent elérhettek, amíg alszotok, és sokat elérhettek, amíg magasabb rezgést kínáltok, mert egy másik valóságba helyezitek át magatokat, egy olyanba, ahol kevesebb lesz a tennivalótok.


De tegyük fel, hogy nagyon jó lettél a dolgok elvégzésében. Nagyon hatékony vagy; nagyon büszke vagy a munkádra, az elért eredményeidre, mert mutogathatsz rájuk, és mondhatod: "Nézd, mit csináltam!". Az emberek egy nap emléktáblát adnak majd neked, vagy szobrot állítanak a tiszteletedre mindazokért a dolgokért, amiket tettél, és ez rendben van, ha így akarod élni az életed, de mi csak arra szeretnénk rámutatni, hogy van egy másik megközelítés is. Arra szeretnénk rámutatni, hogy azért vagy jó, mert létezel. Te vagy a Forrás, és ha a Forrást jónak tartod, akkor neked is jónak kell lenned.


Nem kell bizonyítanotok senkinek, még magatoknak sem, hogy jók vagytok a tetteitekkel és a teljesítményeitekkel. Egyszerűen csak létezhettek, és jó rezgést sugározhattok, és bár nem sokan vesznek majd észre titeket ezért a bizonyos teljesítményért, ti mégis mindig jobban fogjátok érezni magatokat. Aki a hörcsögkerékben van, annak fenn kell tartania, hogy továbbra is jól érezze magát a bőrében. És mi történik, amikor nyugdíjba vonulnak abból a munkából, amire annyi éven át büszkék voltak? Valószínűleg nem fog túl jól menni.


A lényeg a következő: a rezgésed számít. A rezgésed azt fogja fizikai formában materializálni, ami megfelel neki. Tedd ezt ma prioritássá az életedben, és holnap, amikor felébredsz, nézd meg, hogy hol van a rezgésed, mielőtt a lábad a padlóra ér. Általában elég könnyen megváltoztathatod a rezgésedet, ha korán észreveszed. Mielőtt belemész a beszélgetéseidbe és a napi cselekedeteidbe, törődj azzal, ami fontos, és minden más a világodban ezt fogja tükrözni neked. Ez az a fajta világ, amelyben élni szeretnél, és megvan a hatalmad, hogy most rögtön ebbe a világba helyezd magad.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page