top of page
Keresés

Mi a legfontosabb ebben az univerzumban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mi az, amit rezgésileg és energetikailag mindenkor kibocsátunk, és azért vagyunk ilyen tisztában, mert már olyan régóta tudatosan gyakoroljuk ezt. Második természetünkké vált, és nincs is más dolgunk. Nincsenek fizikai testeink, így nem kell elmennünk dolgozni, hogy pénzt szerezzünk a számlák, a lakbér, a jelzálog kifizetésére, és nem kell elmennünk ételért, hogy megegyük, és megtisztítsuk a testünket és az otthonunkat. Nem kell vezetnünk sehova. Ezek mind olyan dolgok, amiket ti csináltok, és így teljesen érthető, hogy nem mindig figyeltek oda arra, hogy milyen rezgést nyújtotok egy adott pillanatban.


A pillanataitok tele vannak aktivitással, és mivel annyi mindent kell tennetek, gyakran gondolkodtok a tennivalókon, miközben valami mást csináltok. Ez a tudatosság ellentéte. Most nem azért vagyunk itt, hogy meggyőzzünk benneteket arról, hogy legyetek olyanok, mint mi, és tegyetek úgy, mintha nem élnétek még mindig egy olyan világban, ahol a dolgokat el kell végezni, de meg akarunk próbálni meggyőzni benneteket arról, hogy amit rezgésileg kibocsátotok, amit éreztek és amire gondoltok, az fontosabb, mint az, hogy elintézitek-e ma azt a kupac szennyest.


Néha, amikor úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, csak vegyél egy mély lélegzetet, és mondj magadnak valamit, ami azt jelenti: "Ezt egy kicsit tovább halogathatom, hogy most a saját rezgésemmel foglalkozhassak." Tedd meg, és nézd meg, hogy milyen hatással van rád, ha így állsz hozzá az élethez,